Dobrodošli u svijet Bergen klima uređaja - branda s višegodišnjim iskustvom i stručnosti iskusnih inženjera i stručnjaka za grijanje, hlađenje i klimatizaciju.

Posvećenost, znanje i inovativnost rezultirali su razvojem preko 200 proizvoda u Bergen asortimanu. Kvaliteta je ključna riječ koja opisuje Bergen klima uređaje. Bergen proizvodi su odgovor na sve specifičnosti tržišta i predstavljaju najbolju vrijednost za novac koji ulažete. Bergen rješenja su siguran izbor za svaki dom, zahvaljujući dugotrajnom životnom vijeku i pouzdanoj garanciji koju pruža široka servisna mreža.

Zahvaljujući 27 godina dugoj tradiciji, Bergen proizvodi drže visoku poziciju na tržištu u području klimatizacije, hlađenja i grijanja. Bergen proizvodi su savršeno prilagođeni svakom prostoru, ispunjavaju Vaše zahtjeve i pružaju idealan osjećaj udobnosti, zahvaljujući dizajnu i besprijekornoj kvaliteti.

Zemlja proizvodnje: Narodna Republika Kina

Tvornica: Gree

Bergen Pine zidni klima uređaji
Bergen Pine zidni klima uređaji

Bergen Pine su vrhunski inverteri iz najveće svjetske tvornice klima uređaja. Namijenjeni za grijanje i hlađenje prostora. Ove klima uređaje odlikuje efikasan i tih rad s niskom frekvencijom, R32 ekološki freon, Wi-Fi upravljanje, G 10 inverter tehnologija te ionizator i Healthy Filter.

Bergen Premium Kron Black zidni klima uređaji
Bergen Premium Kron Black zidni klima uređaji

Kron Premium Inverter su najučinkovitiji uređaji A+++ klase i predstavljaju spoj tehnologije i čistog zraka. Visokokvalitetne i izdržljive komponente omogućavaju učinkovitu upotrebu energije i osiguravaju pouzdan rad, dok visoki postotak sterilizacije osigurava zdraviji zrak za korisnike.

Bergen Comfort Sapphire zidni klima uređaji
Bergen Comfort Sapphire zidni klima uređaji

Bergen Sapphire je inventerski klima uređaj nove generacije koji je pouzdan pri ekstremnim vanjskim temperaturama u rasponu od čak -25°C do + 50°C što osigurava željenu temperaturu tijekom cijele godine, uz maksimalnu uštedu energije.