fbpx

Single split klima uređaji sastoje od jedne unutarnje i jedne vanjske jedinice. Najprodavanija su i najčešća vrsta klima uređaja. Dolaze u sljedećim izvedbama: zidnim, podnim, podstropnim, kazetnim i kanalnim. Single split klima uređaji koriste za grijanje ili hlađenje jedne prostorije. Njihov naziv govori nam da riječ o odvojenom klima uređaju (split: odvojeno) jer se sastoje od dvaju odvojenih jedinica – vanjske i unutarnje. Međusobno su spojene plinskim i električnim instalacijama. Imaju opciju grijanja prostora i uglavnom su visoke energetske učinkovitosti.

Single split klima uređaji su zapravo pravo rješenje za uporabu i korištenje u jednoj prostoriji. Kada ste se već odlučiti za ovakav tip klima uređaja, sada je potrebno odabrati single split klima uređaj prema željenoj energetskoj klasi, kapacitetu hlađenja i grijanja, razini buke, te dimenzijama vanjske i unutarnje jedinice.

Pogledajte cijelu ponudu te proučite sve modele renomiranih proizvođača single split klima uređaja i njihove karakteristike kako bi odabrali najbolju za sebe.

Daikin
Daikin single split klima uređaji

Spremni ste na kupnju Daikin klima uređaja? Daikin klima uređaji dolaze s mnogim značajkama dizajniranim da Vam pruže najbolju udobnost i praktičnost. Značajke poput kompresora s promjenjivom brzinom, bežičnog upravljača i automatskog načina rada omogućuju Vam stvaranje idealnog okruženja. Od ...

Mitsubishi Electric
Mitsubishi Electric single split klima uređaji

Mitsubishi Electric klima uređaji poznati su po svojoj dugovječnosti i tišini rada. Stalnim razvojem i usavršavanjem stvoreni su uređaji najvišeg stupnja učinkovitosti koja postavljaju mjerila u svjetskim okvirima.

Panasonic
Panasonic single split klima uređaji

Otkako je Panasonic proizveo svoj prvi kućni rashladnik davne 1958. godine, nastavio je težiti "opuštajućoj udobnosti" za kupce posvuda. Panasonic nastavlja s istraživanjem idealnih načina za pružanje proizvoda najveće pouzdanosti.

Fujitsu
Fujitsu single split klima uređaji

Pouzdan i tih rad uz značajne uštede energije i dug životni vijek Fujitsu klima uređaja, razlog su zadovoljstva tisuća korisnika. Brojna dizajnerska priznanja (iF Product design award, Good Design, reddot design award) plod su aktivne suradnje razvojnih odjela unutar tvrtke Fujitsu.

Samsung
Samsung single split klima uređaji

Bilo da tražite rješenje za svoj dom ili tvrtku, Samsung u ponudi ima najbolje klima uređaje koji će potpuno odgovarati Vašim potrebama. Poznati su po tome da pomiču granice svojim modernim tehnološkim i dizajnerskim rješenjima.

Toshiba
Toshiba single split klima uređaji

Učinkovita i ekološki prihvatljiva rješenja znatno povećavaju Vašu kvalitetu življenja. U svijetu beskonačnog izbora i nemjerljivih mogućnosti, Toshiba klima uređaji zadovoljaju sve potrebe.

LG
LG single split klima uređaji

LG klima uređaji savršeno hlade vaš prostor i omogućavaju temperaturu prostora koja odgovara vašim željama. Vrhunske performanse donose svježinu u ljetnim mjesecima i osiguravaju energetski učinkovito grijanje u zimskim mjesecima. Odaberite vrhunsko rješenje za sebe.

Hitachi
Hitachi single split klima uređaji

Klima uređaji Hitachi opravdano se mogu opisati kao umjetnost iskorištavanja najnovijih ideja i tehnoloških otkrića s ciljem stvaranja spektra inovativnih proizvoda koji će omogućiti udobnije i produktivnije okruženje svojim korisnicima.

Gree
Gree single split klima uređaji

Gree Electric Appliances, Inc. osnovana je 1991. godine. U početku je Gree bila samo tvrtka koja je proizvodila klima uređaje kućne serije. Sada je prerasla u velikog globalnog tehnološkog proizvođača koji je proširio svoje poslovanje na proizvodnju klimatizacijske opreme.

Sinclair
Sinclair single split klima uređaji

Marka Sinclair postavila je za svoj cilj, unošenje kvalitete i udobnosti u živote stanovnika našeg plavog planeta, te zaštitu okoliša. Zahvaljujući velikoj pažnji posvećenoj istraživanju, razvoju, proizvodnji i testiranju proizvoda, Sinclair je dostigao visoku razinu kvalitete i pouzdanosti.

Azuri
Azuri single split klima uređaji

Sjajne performanse, visoki stupanj energetske učinkovitosti te atraktivan dizajn i izgled unutrašnjih jedinica, odražavaju kvalitetu, pouzdanost i profinjenost Azuri klima uređaja, te ih izdvajaju u klasu za sebe.

Hisense
Hisense single split klima uređaji

Osim izrazito funkcionalnih mogućnosti, Hisense klima uređaji dizajnirani su s velikom pažnjom kako bi se bez problema uklopili u životni prostor. Njihov elegantan, minimalistički dizajn usklađen je s modernim, energetski učinkovitim performansama.

Haier
Haier single split klima uređaji

Haier klima uređaji predstavljaju visoko kvalitetna i inovativna rješenja u području klimatizacije kućnih, komercijalnih i industrijskih prostora. Haier istražuje, razvija i proizvodi visoko kvalitetne klimatizacijske sustave u tvornicama diljem svijeta.

Vivax
Vivax single split klima uređaji

Vivax klima uređaji su prije 17 godina započeli svoj put na tržištu, a uspjeh zahvaljuju pametnoj razvojnoj politici, vrhunskoj kvaliteti klima uređaja i savršenom dizajnu, čija je vrijednost potvrđena i raznim nagradama i priznanjima.

Bergen
Bergen single split klima uređaji

Na svim Bergen inverter klima uređajima primijenjena je najsuvremenija DC inverter tehnologija G10, koja se odlikuje radom dvostupanjskog kompresora na ultraniskim frekvencijama.

Hyundai
Hyundai single split klima uređaji

Hyundai klima uređaji imaju rotacijski kompresor koji je jamstvo niskog utroška električne energije pa će preciznom regulacijom rada biti izuzetno štedljive u svim principima rada. Također, imaju najviše energetske razrede pa samim tim i manju potrošnju električne energije.

Cooper & Hunter
Cooper & Hunter single split klima uređaji

Cooper & Hunter osnovana je u SAD-u, a od 2003. Proizvodi široku paletu HVAC uređaja pod vlastitim imenom. Posljednjih godina oprema COOPER AND HUNTER stekla je ogromnu popularnost na svim kontinentima, a zaštitni znak C&H postao je simbol kvalitete i pouzdanosti HVAC opreme.

Midea
Midea multi split klima uređaji

Midea je proizvođač koji svoju strategiju gradi prateći promjene i novitete na tržištu. Svojim klima uređajima želi svakom kućanstvu pružiti top performanse, istovremeno vodeći brigu o okolišu, i udobnosti života potrošača.

Olimpia Splendid
Olimpia Splendid single split klima uređaji

Olimpia Splendid industrijska je grupa osnovana 1956. godine i danas je vodeća svjetska tvrtka u klimatizaciji, grijanju i obradi zraka. Uspjeh je ostvaren zahvaljujući jedinstvenom pristupu proizvodnji inovativnih integriranih sustava za obradu zraka.

Maxon
Maxon single split klima uređaji

Više od 10 godina Maxon klima uređaji osiguravaju klimatizirani komfor u domovima diljem Hrvatske, regije i Europe. Maxon je hrvatski brand iza kojeg stoje specijalisti za klimatizaciju s preko 35 godina iskustva. Maxon klima uređaji imaju osiguranu kompletnu tehničko servisnu podršku.

Korel
Korel single split klima uređaji

Povoljna cijena jedan je od glavnih aduta Korel klima uređaja, a da pri tom ne dolazi do smanjenja kvalitete. Kvaliteta, pouzdanost i dugovječnost na najvišem stupnju privukli su pažnju kod mnogih kupaca.

Vaillant
Vaillant single split klima uređaji

Vaillant klima uređaji će se savršeno uklopiti u Vaš stambeni prostor. Odlikuje ih visoki komfor te ušteda energije zahvaljujući inverter DC tehnologiji.

Qzen
Qzen single split klima uređaji

Brand Qzen već se niz godina nalazi na hrvatskom tržištu i čvrsto se pozicionirao na vrlo bitnoj "Best Value" poziciji. Velik broj poklonika nije osigurao uspjeh samo u Hrvatskoj već i u cijeloj regiji, a Qzen brand se polako, ali sigurno širi na ostatak europskog tržišta.

 

Aeres Logo

Aeres d.o.o.
Trinajstići 56, 51215 Kastav
OIB: 00497801901
IBAN: HR0724840081135020600
+385 51 677 795
prodaja@aeres.hr

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter i budite obaviješteni o nadolazećim popustima i novim uređajima.

Sigurno plaćanje

VisaMastercard®Maestro®DiscoverDiners Club InternationalDiners Club International sigurna kupnjaMastercard® Identity Check™Visa SecureCorvus PayKeks Pay