fbpx

Spremni ste na kupnju Daikin klima uređaja? Daikin klima uređaji dolaze s mnogim značajkama dizajniranim da Vam pruže najbolju udobnost i praktičnost. Značajke poput kompresora s promjenjivom brzinom, bežičnog upravljača i automatskog načina rada omogućuju Vam stvaranje idealnog okruženja. Od inovativne tehnologije do poboljšane kvalitete zraka, Važno je istražiti svaku od ovih značajki prije donošenja odluke o kupnji kako biste mogli napraviti informirani izbor. Mi ćemo Vam pružiti znanje koje vam je potrebno da pronađete pravi klima uređaj za svoje potrebe.

Daikin zidni klima uređaji
Daikin zidni klima uređaji

Klimatizacija je krajnje bitna za vruće dane ljeti, stoga Daikin zidni klima uređaji pomažu da ostanete u udobnom i svježem okruženju. Pogodni su za upotrebu u različitim prostorima, a svojom izvanrednom energetskom efikasnošću i prednostima zadovoljiti će sve Vaše potrebe. Daikin zidni klima ...

Daikin podni klima uređaji
Daikin podni klima uređaji

Podni klima uređaji česti su izbor onih kojima je klima uređaji primarni izvor grijanja. Podne jedinice pružaju veći osjet topline tokom grijanja.

Daikin podstropni klima uređaji
Daikin podstropni klima uređaji

Podstropni klima uređaji spadaju u komercijalnu svrhu te nisu preporuka za kućnu klimatizaciju. Radi velikih kapaciteta odličan su izbor za poslovne prostore.

Daikin četverosmjerni i kružni kazetni klima uređaji
Daikin četverosmjerni i kružni kazetni klima uređaji

Kazetni klima uređaji spadaju u komercijalnu svrhu te nisu preporuka za kućnu klimatizaciju. Radi velikih kapaciteta i mogućnosti montaže u spušteni strop odličan su izbor za poslovne prostore.

Daikin kanalni klima uređaji
Daikin kanalni klima uređaji

Kanalni klima uređaji pružaju komfor na nevidljivi način. Mogućnost montaže u spušteni strop ili unutar zidova savršen su izbor za minimalističke prostore.

 

Aeres Logo

Aeres d.o.o.
Trinajstići 56, 51215 Kastav
OIB: 00497801901
IBAN: HR0724840081135020600
+385 51 677 795
prodaja@aeres.hr

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter i budite obaviješteni o nadolazećim popustima i novim uređajima.

Sigurno plaćanje

VisaMastercard®Maestro®DiscoverDiners Club InternationalDiners Club International sigurna kupnjaMastercard® Identity Check™Visa SecureCorvus PayKeks Pay