S više od 95 godina iskustva u proizvodnji ekološki prihvatljivih sustava dizalica topline, ventilacije i klimatizacije, Daikin Vam nudi vrhunske uređaje za grijanje, hlađenje i čist zrak u svako godišnje doba.

Spremni ste na kupnju Daikin klima uređaja? Daikin klima uređaji dolaze s mnogim značajkama dizajniranim da Vam pruže najbolju udobnost i praktičnost. Značajke poput kompresora s promjenjivom brzinom, bežičnog upravljača i automatskog načina rada omogućuju Vam stvaranje idealnog okruženja. Od inovativne tehnologije do poboljšane kvalitete zraka, važno je istražiti svaku od ovih značajki prije donošenja odluke o kupnji kako biste mogli napraviti informirani izbor. Mi ćemo Vam pružiti znanje koje vam je potrebno da pronađete pravi klima uređaj za svoje potrebe.

Zemlja proizvodnje: Države članice EU

Daikin Sensira Malaysian FTXC zidni klima uređaji
Daikin Sensira Malaysian FTXC zidni klima uređaji

Daikin Malaysian Sensiran FTXC klima uređaj - skladan, čvrst i jednostavan klima uređaj.

Ako tražite klima uređaj koji će se lako montirati na krov ili terasu ili jednostavno na vanjski zid, Daikin Malaysian Sensira je pravi izbor za vas.

Vanjska jedinica opremljena je ...

Daikin Sensira FTXF zidni klima uređaji
Daikin Sensira FTXF zidni klima uređaji

Daikin Sensira FTXF klima uređaji predstavljaju vrhunsko rješenje za učinkovito i udobno kontroliranje temperature u Vašem domu ili poslovnom prostoru.

Ova linija uređaja ima sezonsku učinkovitost do razreda A++ pri hlađenju, što osigurava učinkovito i ekonomično funkcioniranje. Pomoću ...

Daikin Comfora FTXP zidni klima uređaji
Daikin Comfora FTXP zidni klima uređaji

Daikin Comfora FTXP klima uređaj pruža visok stupanj udobnosti i kontrole, kombinirajući tihi rad, funkcije za čišćenje zraka i tehnologiju za upravljanje.

Klima uređaj Daikin Comfora FTXP odlikuje se tihim radom, pa ćete gotovo zaboraviti da se nalazi u Vašem domu. Osim toga, ...

Daikin Nepura Comfora FTXTP zidni klima uređaji optimizirani za grijanje
Daikin Nepura Comfora FTXTP zidni klima uređaji optimizirani za grijanje

Daikin Nepura Comfora FTXTP optimizirana za grijanje klima uređaj je dizajniran za rad u svim klimatskim uvjetima, čak i u teškim zimskim uvjetima do -25°C.

Ova jedinica radi gotovo nečujno i ima filter za uklanjanje alergena koji osigurava čist zrak. Kompaktne dimenzije čine je ...

Daikin Perfera FTXM zidni klima uređaji
Daikin Perfera FTXM zidni klima uređaji

Daikin Perfera FTXM zidni klima uređaj donosi Vam revolucionarnu tehnologiju koja će poboljšati Vašu udobnost u svakom trenutku.

S sezonskom učinkovitošću do A+++ za hlađenje i grijanje, ovaj klima uređaj će osigurati da Vaš dom uvijek bude u idealnoj temperaturi. Dizajniran s ...

Daikin Nepura Perfera FTXTM zidni klima uređaji optimizirani za grijanje
Daikin Nepura Perfera FTXTM zidni klima uređaji optimizirani za grijanje

Daikin Nepura Perfera FTXTM je klima uređaj koji je posebno prilagođen za sve klimatske uvjete, čak i za teške zimske uvjete jer ima radni raspon do -25°C.

Nudi vrijednosti sezonske učinkovitosti do A+++ za grijanje i hlađenje, uz pomoć ugrađene inteligentne ...

Daikin Stylish FTXA zidni klima uređaji
Daikin Stylish FTXA zidni klima uređaji

Daikin Stylish FTXA klima uređaji objedinjuju stil i učinkovitost u četiri boje; bijela, srebrna, mat crna i black wood (crno drvo).

Nagrađivan dizajn inspiriran je prethodnicima Emurom i Ururu Sararom te ima funkcionalan i kompaktan dizajn dostupan u četiri boje. Coanda efekt ...

Daikin Nepura Stylish FTXTA zidni klima uređaji optimizirani za grijanje
Daikin Nepura Stylish FTXTA zidni klima uređaji - optimizirani za grijanje

Daikin Nepura Stylish FTXTA klima uređaji objedinjuju stil i učinkovitost u dvije boje; bijela i mat crna čak i na -25°C.

Posebno prilagođen Stylish klima uređaj za sve klimatske uvjete, čak i za teške zimske uvjete sa radnim rasponom u grijanju do -25°C. Nagrađivan dizajn inspiriran ...

Daikin Emura 3 FTXJ zidni klima uređaji
Daikin Emura 3 FTXJ zidni klima uređaji

Daikin Emura FTXJ klima uređaj savršeno spaja kultni izgled s elegantnom završnom obradom u matirano kristalnoj bijeloj, mat crnoj i srebrnoj boji.

Uz Coanda efekt, strujanje zraka optimizira se za ugodniju klimu. Inteligentni toplinski senzor ravnomjerno raspoređuje zrak po ...

Daikin Nepura Emura 3 FTXTJ zidni klima uređaji optimizirani za grijanje
Daikin Nepura Emura FTXTJ zidni klima uređaji optimizirani za grijanje

Daikin Nepura Emura FTXTJ klima uređaji savršeno spajaju kultni izgled s elegantnom završnom obradom, posebno prilagođena za sve klimatske uvjete, čak i za teške zimske uvjete jer ima radni raspon do -25°C.

Uz Coanda efekt, strujanje zraka optimizira se za ugodniju klimu. ...

Daikin Ururu-Sarara FTXZ zidni klima uređaji
Daikin Ururu-Sarara FTXZ zidni klima uređaji

Daikin Ururu-Sarara FTXZ klima uređaj je jedinstveni sustav koji kombinira ovlaživanje, odvlaživanje, ventilaciju, pročišćavanje zraka te grijanje i hlađenje u jednom uređaju.

Ovaj klima uređaj koristi senzor detekcije kretanja u 3 smjera za usmjeravanje protoka zraka u prazne zone, a ...

Daikin FVXM Perfera podni klima uređaji
Daikin FVXM Perfera podni klima uređaji - optimizirani za grijanje

Daikin Perfera je visokoučinkoviti podni klima uređaj koji osigurava ugodnu temperaturu u Vašem domu tijekom cijele godine.

Zahvaljujući funkciji "Grijanje plus", Daikin Perfera osigurava ugodno grijanje simulacijom isijavanja topline. Osim toga, optimizira konvekciju distribucijom ...

Daikin Nepura Perfera FVXTM podni klima uređaji optimizirani za grijanje
Daikin Nepura Perfera FVXTM podni split klima uređaji optimizirani za grijanje

Daikin Nepura Perfera FVXTM je podni klima uređaj koji je posebno optimiziran za grijanje pri niskim temperaturama.

Ovaj uređaj može grijati čak do -25°C vanjske temperature, čime je idealan za hladne zimske dane. Uz to, Daikin Nepura Perfera FVXTM nudi niz funkcija koje ga čine vrlo ...

Daikin FHA-A podstropni klima uređaji
Daikin FHA-A podstropni split klima uređaji.jpg

Daikin FHA-A podstropni klima uređaj je idealan za velike prostorije bez spuštenih stropova i bez slobodnog prostora na podu.

Uz kut istrujavanja zraka do 100°, ovaj klima uređaj omogućuje ugodan protok zraka u širokim prostorijama zahvaljujući Coanda efektu. Čak i prostorije sa ...

Daikin FFA-A četverosmjerni kazetni klima uređaji
Daikin FFA-A četverosmjerni kazetni split klima uređaji

Daikin FFA-A kazetni klima uređaji nude idealno rješenje za prostorije sa spuštenim stropovima, uklapajući se u standardnu arhitekturu s minimalnim prostornim zahtjevima.

Ovaj klima uređaj predstavlja izvanredan spoj kultnog izgleda i savršenog inženjeringa s elegantnom završnom ...

Daikin FCAG-B kružni kazetni klima uređaji
Daikin FCAG-B kružni kazetni klima uređaji

Daikin kružna kazetna jedinica FCAG-B pruža 360° ispuh zraka za optimalnu učinkovitost i ugodnost.

Osim toga, opcijski panel s automatskim čišćenjem filtra omogućuje veliku učinkovitost, udobnost i smanjene troškove održavanja. Dva dodatna inteligentna senzora povećavaju energetsku ...

Daikin FDXM-F9 kanalni klima uređaji
Daikin FDXM-F9 kanalni klima uređaji

Daikin FDXM-F9 klima uređaj predstavlja kompaktnu kanalnu jedinicu s visinom od samo 200 mm, idealnu za diskretnu i neprimjetnu integraciju u unutarnje prostore.

Ova nevidljiva jedinica smještena je u strop, pri čemu su vidljive samo usisne i tlačne rešetke. Njene kompaktne dimenzije ...

Daikin FBA-A kanalni klima uređaji
Daikin FBA-A kanalni klima uređaji

Daikin FBA-A kanalna jedinica sa srednjim ESP-om. Najtanja, ali najsnažnija jedinica sa srednjim tlakom na tržištu.

Daikin FNA-A kanalni klima uređaji
Daikin FNA-A kanalni klima uređaji

Dakin FNA-A ugradbeni parapetni klima uređaji stvaraju komfor na nevidljivi način. Uz uštedu energije i očuvanje okoliša, vrlo tih rad omogućit će nesmetani boravak u prostoru.