fbpx

Održavanje zraka se odnosi na aktivnosti koje se izvode kako bi se osiguralo da zrak u prostoru bude čist i zdrav za disanje. To uključuje mjere za uklanjanje ili smanjenje štetnih tvari iz zraka, kao što su prašina, peludi, bakterije, plinovi i kemikalije, kao i mjere za poboljšanje kvalitete zraka, kao što su ovlaživanje ili odvlaživanje zraka. Održavanje zraka također uključuje redovno čišćenje i održavanje pročistača zraka i ovlaživača/odvlaživača, kao i provođenje inspekcija za otkrivanje i rješavanje problema s kvalitetom zraka. Cilj održavanja zraka je osigurati zdrav i ugodan okoliš za disanje za ljude i životinje koji se nalaze u prostoru.

Odvlaživači zraka
Odvlaživači zraka

Odvlaživače zraka koristimo za smanjenje vlažnosti zraka u prostoru. Koristimo ih u područjima s visokom razinom vlage, kao što su podrumi, garaže ili skladišta. Pomažu u sprečavanju razvoja plijesni, gljivica i drugih mikroorganizama te sprečavaju propadanje materijala i štetu na imovini.

Pročistači zraka
Pročistači zraka

Pročistače zraka koristimo za filtriranje zraka u zatvorenom prostoru. Mogu uklanjati razne štetne tvari iz zraka, kao što su prašina, peludi, bakterije, plinovi i kemikalije. Postoji različitih tipova pročistača zraka kao što su, HEPA, UV i karbondioksid pročistači.

Ovlaživači zraka
Ovlaživači zraka

Ovlaživače zraka koristimo za povećanje vlažnosti zraka u prostoru. Oni to postižu raspršivanjem ili ispuštanjem vodene pare u zrak. Ovlaživanje zraka je važno jer suh zrak može izazvati otežano disanje, suhoću kože i očiju, te probleme s grlom i nosom.

Difuzori za eterična ulja
Difuzori za eterična ulja

Difuzeri, za razliku od aromalampice, ne zagrijavaju eterično ulje, pa ne dolazi do njihove razgradnje. Ulja se raspršuju u sitne kapljice u cijelosti, tj. ne dolazi do odvajanja hlapivijih i manje hlapivih spojeva, čime je potpuno sačuvana njihova ljekovitost.

 

Aeres Logo

Aeres d.o.o.
Trinajstići 56, 51215 Kastav
OIB: 00497801901
IBAN: HR0724840081135020600
+385 51 677 795
prodaja@aeres.hr

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter i budite obaviješteni o nadolazećim popustima i novim uređajima.

Sigurno plaćanje

VisaMastercard®Maestro®DiscoverDiners Club InternationalDiners Club International sigurna kupnjaMastercard® Identity Check™Visa SecureCorvus PayKeks Pay