Difuzori za aromatična ulja su uređaji koji se koriste za raspršivanje mirisnih ulja u zrak s ciljem poboljšanja mirisa prostorije i stvaranja ugodnog ambijenta.

Ovi uređaji mogu biti napravljeni od različitih materijala i dolaze u različitim oblicima i veličinama.

Postoje tri glavne vrste difuzora za aromatična ulja:

  1. Ultrazvučni difuzori - ovi difuzori stvaraju finu maglu pomoću ultrazvučnih vibracija i vode. Oni su učinkoviti u raspršivanju mirisnih ulja u zrak i često se koriste u aromaterapiji. (Uređaji koje mi imamo u ponudi.)

  2. Difuzori na baterije - ovi difuzori rade na baterije i obično koriste vunu za raspršivanje mirisa. Oni su manji i prijenosniji od ultrazvučnih difuzora. (Nisu dio naše ponude.)

  3. Topli difuzori - ovi difuzori zagrijavaju mirisna ulja, što uzrokuje da se miris širi u zrak. Oni su jednostavniji za korištenje od ultrazvučnih difuzora i nisu povezani s vodom. (Nisu dio naše ponude.)

Difuzori za aromatična ulja mogu se koristiti u različitim prostorima, uključujući domove, uredske prostore i spa centre. Mirisna ulja koja se koriste u difuzorima mogu imati blagotvorne učinke na tijelo i um, uključujući smanjenje stresa, poboljšanje raspoloženja i olakšavanje disanja.

Olimpia Splendid
Olimpia Splendid difuzori za eterična ulja

Lijepi i neupadljivi difuzori za eterična ulja - Olimpia Splendid.

Mali, praktični i učinkoviti: osim raspršivanja ugodnog protoka pare koju stvara tehnologija hladnog ultrazvuka, Olimpia Splendid difuzori aromatičnih ulja imaju i druge originalne i moderne praktične ...