fbpx

Multi split klima uređaji sastoje se od jedne vanjske i do 6 unutarnjih jedinica neovisno o izvedbi unutarnje jedinice.

Daikin
Daikin multi split klima uređaji

Daikin multi sustavi pružaju dodatnu fleksibilnost kod odabira sustava za hlađenje, grijanje pa čak i za proizvodnju potrošne tople vode u svom domu. Mogućnost povezivanja do 5 unutarnjih jedinica ili grijaćih tijela samo s jednom vanjskom jedinicom.

Mitsubishi Electric multi split klima uređaji
Mitsubishi Electric multi split klima uređaji

Mitsubishi Electric multi sustavi omogućuju povezivanje između dvije i jedanaest unutarnjih jedinica s jednom vanjskom jedinicom. Fleksibilnost asortimana omogućuje vam stvaranje sustava koji najbolje odgovaraju rasporedu prostorija i dizajnu zgrada.

Panasonic multi split klima uređaji
Panasonic multi split klima uređaji

Panasonic multi split klimatizacijski sustavi dizajnirani su za prilagodbu dugim cjevovodima. Budući da se cjevovod za svaki krug može produžiti do 25 metara, dostupna je veća fleksibilnost za postavljanje vanjskih jedinica. Time se može sačuvati vanjski izgled zgrade.

Fujitsu multi split klima uređaji
Fujitsu multi split klima uređaji

Ako želite održati ugodu na cijeloj etaži ili u samo dvije ili više prostorija, odaberite multi split sustav klimatizacije s jednom vanjskom jedinicom. Među različitim kapacitetima i modelima odaberite onaj koji najviše zadovoljava Vaše potrebe.

Samsung multi split klima uređaji
Samsung multi split klima uređaji

Multi split sustavi Samsung pouzdani su i učinkoviti i izvrsno su rješenje za stambene i male poslovne prostore. Tihi i energetski učinkoviti idealno su rješenje za klimatizaciju manjih prostora. Lagane jedinice koje ne zauzimaju puno prostora.

Toshiba multi split klima uređaji
Toshiba multi split klima uređaji

Toshiba multi split sustavi omogućuju rad do pet unutarnjih jedinica sa jednom vanjskom jedinicom što ga čini iznimno fleksibilnim rješenjem za velike stambene prostore.

LG multi split klima uređaji
LG multi split klima uređaji

LG klima uređaji savršeno hlade vaš prostor i omogućavaju temperaturu prostora koja odgovara vašim željama. Vrhunske performanse donose svježinu u ljetnim mjesecima i osiguravaju energetski učinkovito grijanje u zimskim mjesecima. Odaberite vrhunsko rješenje za sebe.

Hitachi multi split klima uređaji
Hitachi multi split klima uređaji

Klima uređaji japanskog proizvođača Hitachi opravdano se mogu opisati kao umjetnost iskorištavanja najnovijih ideja i tehnoloških otkrića s ciljem stvaranja spektra inovativnih proizvoda koji će omogućiti udobnije i produktivnije okruženje svojim korisnicima.

Gree multi split klima uređaji
Gree multi split klima uređaji

Tvrtka Gree Electric Appliances, Inc. osnovana je 1991. godine. U početku je Gree bila samo tvrtka koja je proizvodila klima uređaje kućne serije. Sada je prerasla u velikog globalnog tehnološkog proizvođača koji je proširio svoje poslovanje na proizvodnju klimatizacijske opreme.

Sinclair multi split klima uređaji
Sinclair multi split klima uređaji

Marka Sinclair postavila je za svoj cilj, unošenje kvalitete i udobnosti u živote stanovnika našeg plavog planeta, te zaštitu okoliša. Zahvaljujući velikoj pažnji posvećenoj istraživanju, razvoju, proizvodnji i testiranju proizvoda, Sinclair je dostigao visoku razinu kvalitete i pouzdanosti.

Azuri multi split klima uređaji
Azuri multi split klima uređaji

Sjajne performanse, visoki stupanj energetske učinkovitosti te atraktivan dizajn i izgled unutrašnjih jedinica, odražavaju kvalitetu, pouzdanost i profinjenost Azuri klima uređaja, te ih izdvajaju u klasu za sebe. Azuri klima uređaji su robna marka Gree klima uređaja.

Hisense multi split klima uređaji
hisense_multi_split_klima_uredaji.jpg

Osim izrazito funkcionalnih mogućnosti, Hisense klima uređaji dizajnirani su s velikom pažnjom kako bi se bez problema uklopili u životni prostor. Njihov elegantan, minimalistički dizajn usklađen je s modernim, energetski učinkovitim performansama.

Haier multi split klima uređaji
haier_multi_split_klima_uredaji.jpg

Klima uređaji Haier predstavljaju visoko kvalitetna i inovativna rješenja u području klimatizacije kućnih, komercijalnih i industrijskih prostora. Haier istražuje, razvija i proizvodi visoko kvalitetne klimatizacijske sustave u tvornicama diljem svijeta.

Vivax
Vivax multi split klima uređaji

Vivax klima uređaji su prije 17 godina započeli svoj put na tržištu, a uspjeh zahvaljuju pametnoj razvojnoj politici, vrhunskoj kvaliteti klima uređaja i savršenom dizajnu, čija je vrijednost potvrđena i raznim nagradama i priznanjima. Vivax je robna marka Midea klima uređaja.

Bergen multi split klima uređaji
bergen_multi_split_klima_uredaji.jpg

Na svim Bergen inverter klima uređajima primijenjena je najsuvremenija DC inverter tehnologija G10, koja se odlikuje radom dvostupanjskog kompresora na ultraniskim frekvencijama. Bergen je robna marka Gree klima uređaja.

Hyundai multi split klima uređaji
hyundai_multi_split_klima_uredaji.jpg

Hyundai klima uređaji imaju rotacijski kompresor koji je jamstvo niskog utroška električne energije pa će preciznom regulacijom rada Hyundai klime biti izuzetno štedljive u svim principima rada. Također, imaju najviše energetske razrede pa samim tim i manju potrošnju električne energije.

Cooper & Hunter multi split klima uređaji
cooper_and_hunter_multi_split_klima_uredaji.jpg

Cooper & Hunter osnovana je u SAD-u, a od 2003. Proizvodi široku paletu HVAC uređaja pod vlastitim imenom. Posljednjih godina oprema COOPER AND HUNTER stekla je ogromnu popularnost na svim kontinentima, a zaštitni znak C&H postao je simbol kvalitete i pouzdanosti HVAC opreme.

Midea multi split klima uređaji
Midea multi split klima uređaji

Midea je proizvođač klima uređaja koji svoju strategiju gradi prateći promjene i novitete na tržištu. Svojim klima uređajima želi svakom kućanstvu pružiti uređaj s top performansama, istovremeno vodeći brigu o okolišu, i udobnosti života potrošača.

Maxon multi split klima uređaji
maxon_multi_split_klima_uredaji.jpg

Više od 10 godina Maxon klima uređaji osiguravaju klimatizirani komfor u domovima diljem Hrvatske, regije i Europe. Maxon je hrvatski brand iza kojeg stoje specijalisti za klimatizaciju s preko 35 godina iskustva. Maxon klima uređaji imaju osiguranu kompletnu tehničko servisnu podršku.

Korel multi split klima uređaji
korel_multi_split_klima_uredaji.jpg

Povoljna cijena jedan je od glavnih aduta Korel klima uređaja uređaja, a da pri tom ne dolazi do smanjenja kvalitete uređaja. Kvaliteta, pouzdanost i dugovječnost na najvišem stupnju privukli su pažnju kod mnogih kupaca.

 

Aeres Logo

Aeres d.o.o.
Trinajstići 56, 51215 Kastav
OIB: 00497801901
IBAN: HR0724840081135020600
+385 51 677 795
prodaja@aeres.hr

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter i budite obaviješteni o nadolazećim popustima i novim uređajima.

Sigurno plaćanje

VisaMastercard®Maestro®DiscoverDiners Club InternationalDiners Club International sigurna kupnjaMastercard® Identity Check™Visa SecureCorvus PayKeks Pay