Midea klima uređaji su opremljeni modernim tehnologijama i funkcijama koje pružaju učinkovito hlađenje ili grijanje prostora uz minimalnu potrošnju energije. 

Midea klima uređaji su poznati po svojoj kvaliteti i efikasnosti. Ova kompanija proizvodi širok raspon klima uređaja, split i multi split sustave, mobilne klime i klima uređaje za automobilske aplikacije. Korištenjem naprednih filtara, oni također osiguravaju čist i zdravi zrak unutar prostora. Midea klima uređaji su pouzdani i lako se koriste, a dizajn i izgled su atraktivni i moderni. Pored toga, Midea ima široku podršku i servisnu mrežu diljem svijeta, što znači da korisnici mogu dobiti brzu i učinkovitu podršku ako su potrebne neki popravci ili održavanje.

Midea klima uređaji su odličan izbor za one koji traže kvalitetne i pouzdane klima uređaje u svojim domovima ili poslovnim prostorima.

Zemlja proizvodnje: Narodna Republika Kina

Midea Xtreme Save zidni klima uređaji
Midea Xtreme Save zidni klima uređaji

Midea Xtreme Save klima uređaji s integriranim Wi-Fi upravljanjem, pruža visoku razinu udobnosti i kontrole te može uštedjeti do 60% potrošnje energije jednim dodirom.

Midea Xtreme Save klima uređaj s integriranim filterom visoke gustoće i ...

Midea Xtreme Save Plus zidni klima uređaji optimizirani za grijanje
Midea Xtreme Save Plus zidni klima uređaji optimizirani za grijanje

Midea Xtreme Save Plus klima uređaji optimizirani za grijanje su vrhunski uređaji za klimatizaciju koji su opremljeni nizom značajki koje će Vam olakšati i poboljšati Vaše iskustvo grijanja do čak -25°C.

Wi-Fi kontrola omogućuje jednostavno upravljanje klimatizacijskim sustavom putem ...

Midea Xtreme Save Pro zidni klima uređaji optimizirani za grijanje
Midea Xtreme Save Pro zidni split klima uređaji optimizirani za grijanje

Midea Xtreme Save Pro klima uređaji optimizirani za grijanje su vrhunski uređaji za klimatizaciju koji su opremljeni nizom značajki koje će Vam olakšati i poboljšati Vaše iskustvo grijanja do čak -25°C.

Wi-Fi kontrola omogućuje jednostavno upravljanje klimatizacijskim sustavom putem ...

Midea All Easy Pro zidni klima uređaji optimizirani za grijanje
Midea All Easy Pro zidni klima uređaji

Midea All Easy Pro klima uređaji su inovativni uređaji koji pružaju vrhunsku klimatizaciju u Vašem prostoru. S opremom koja zadovoljava najviše standarde, ovi klima uređaji će Vam pružiti optimalnu kontrolu nad temperaturom i kvalitetom zraka.

Jedna od ključnih značajki ovih klima ...

Midea Breezeless - E zidni klima uređaji
Midea Breezeless - E zidni split klima uređaji

Midea Breezeless - Twinflap™ struktura s 5013 mini rupica predstavlja inovativnu značajku koja omogućuje pretvaranje snažnog protoka zraka u tisuće sićušnih struja zraka.

To rezultira najmekšim dodirnim osjećajem hlađenja i stvaranjem ugodnog okruženja. Uz Wi-Fi kontrolu, ovaj ...

Midea Breezeless Classic zidni klima uređaji
Midea Breezeless zidni klima uređaji

Uz Midea Breezeless Classic klima uređaje, doživite revoluciju u hlađenju i grijanju Vašeg prostora. Prednja maska sastoji se od 7928 mini rupica koje uklanjaju neugodno puhanje.

Svih 7928 mikro-rupa na dva deflektora dizajnirano je za omekšavanje hladnog zraka, kroz koje struja ...