Grupacija AUX, koja na tržištu djeluje od 1986. godine, jedan je od vodećih proizvođača inteligentnih kućanskih aparata, uključujući i klima uređaje.

Grupa ima 7 modernih proizvodnih centara, najveći u Ningbou, Nanchangu i Tianjinu u Kini i pet centara za istraživanje i razvoj. AUX uređaji dostupni su u više od 100 zemalja diljem svijeta. AUX je postigao ogroman rast zahvaljujući 27 godina iskustva u profesionalnoj industriji rashladnih uređaja i postao je jedan od tri najbolja brenda u kineskoj industriji klima uređaja. Ukupna količina prodaje klima uređaja u razdoblju 2018-2020 je na prvom mjestu u svijetu. Potpomognut snažnim istraživačkim i razvojnim sposobnostima, AUX djeluje kao lider u raznim poljima kao što su kontrola promjenjive frekvencije, tehnologija udobnosti i zdravlja te inteligentna tehnologija budućnosti.

AUX J-Smart zidni klima uređaji
AUX J-Smart zidni klima uređaji

Dobrodošli u svijet AUX J-Smart serije klima uređaja. Ovi klima uređaji postavljaju novi standard u kvaliteti zraka, energetskoj učinkovitosti i praktičnosti.

Razvijeni kako bi odgovorili na rastuće zahtjeve informiranih potrošača, AUX J-Smart klima uređaji pružaju vrhunsku filtraciju ...

AUX Q-Neo zidni klima uređaji
AUX Q-Neo zidni klima uređaji

AUX Q-Neo klima uređaji predstavljaju iznimno sofisticirano rješenje za one koji traže spoj učinkovitog rashlađivanja i elegantnog dizajna.

Ovaj inovativni sustav ne samo da pruža pouzdano i energetski učinkovito rashlađivanje prostora već i donosi svježinu modernog dizajna koji ...

AUX Q-Premium zidni klima uređaji
AUX Q-Premium zidni klima uređaji

Uživajte u besprijekornoj klimi sa AUX Q-Premium klima uređajem, koji donosi revolucionarne značajke kako bi Vaš dom bio prostor čistog zraka i potpune udobnosti.

Suvremeni Q-Premium klima uređaji predstavljaju vrhunsku filtraciju zraka i inovativne tehnologije koje zadovoljavaju ...

AUX Halo zidni klima uređaji
AUX Halo zidni split klima uređaji

U današnjem vremenu, filtracija zraka i njegova kvaliteta postali su izuzetno važni faktori za informirane kupce. AUX Halo klima uređaji pružaju vrhunsku filtraciju zraka, ali tu ne staju.

Kao odgovor na sve zahtjevnije zdravstvene situacije, AUX Halo dolazi opremljen s ugrađenom UV ...