S preko 80 godina iskustva, Hitachi asortiman rješenja za hlađenje i grijanje osigurava kućanstvima i tvrtkama vodeću tehnologiju kontrole klime za stvaranje i održavanje savršenog unutarnjeg okruženja.

Hitachi nudi jedan od najvećih raspona klima uređaja koji zadovoljavaju potrebe svakog životnog stila i doma. Nova otkrića u tehnologiji omogućuju Hitachiju da ponudi pouzdana, učinkovita i visokokvalitetna rješenja za klimatizaciju. Hitachi je uspio svoje proizvode učiniti popularnim u ispunjavanju zahtjeva svojih potrošača razvijajući neke od vodećih svjetskih tehnologija za klimatizaciju, za bilo koje područje ili okolinu bez obzira na veličinu.

Sustavi klimatizacije koje nudi Hitachi među energetski su najučinkovitijima i dizajnirani su prema standardima energetske učinkovitosti i rade na tome da nadmaše te standarde. Hitachi nudi kvalitetu kojoj se može vjerovati i tvrtka je s nacionalnom mrežom koja osigurava da su rezervni dijelovi i usluge uvijek dostupni.

Hitachi Dodai 2 zidni klima uređaji
Hitachi Dodai 2 zidni klima uređaji

Hitachi Dodai 2 klima uređaj donosi u Vaš dom performanse uz uštedu električne energije.

Ovaj klima uređaj nudi brzo zagrijavanje i hlađenje, kompaktnost i tihi rad. Osim toga, Dodai 2 nudi mogućnost Wi-Fi upravljanja putem aplikacije HiKumo za dodatnu udobnost i praktičnost. Najnovija ...

Hitachi Takai zidni klima uređaji
Hitachi Takai zidni klima uređaji

Uz dvostruku klapnu zraka, Hitachi Takai će Vam osigurati ugodniji i diskretniji protok zraka te ćete izbjeći neugodan efekt „oscilirajućeg ventilatora”. Zvučni tlak unutarnjih jedinica već od 20 dB korisniku pruža maksimalan komfor bez da i primijeti da je klima uključena.

Hitachi Lorai Air Pur zidni klima uređaji
Hitachi Lorai Air Pur zidni klima uređaji

Hitachi Lorai Air Pur jedinica dolazi u dvije boje: bijela i siva. Za razliku od ostalih klima koje imaju plastičnu unutrašnjost, Lorai klima u svojoj unutrašnjosti sadrži dijelove napravljene od nehrđajućeg čelika. Uštede energije postignute su senzorom pokreta koji regulira rad jedinice.

Hitachi Shirokuma podni klima uređaji
Hitachi Shirokuma podni klima uređaji

Jedinica elegantnog dizajna sa opcijom proširenog protoka zraka. Visoke performanse uz energetski razred A+++ garantiraju komfor uz uštede energije. Uz uređaj je standardno uključeno i postolje koje se može jednostavno demontirati u slučaju da korisnik želi jedinicu montirati na zid.