Mitsubishi Electric klima uređaji su sinonim za učinkovitost i kvalitetu. S više od 90 godina iskustva u proizvodnji klima uređaja, Mitsubishi Electric je postao jedan od vodećih proizvođača u industriji.

Mitsubishi Electric klima uređaji su dizajnirani s najnovijom tehnologijom i pružaju optimalne performanse u svim uvjetima. Od laganog dizajna do jednostavne upotrebe, svaki klima uređaj iz Mitsubishi Electrica osigurava udobnost za korisnike. Njihove klima uređaje karakterizira visoka energetska učinkovitost, što znači da ćete smanjiti svoje račune za struju, a također ćete smanjiti svoj utjecaj na okoliš. Mitsubishi Electric također nudi širok raspon modela klima uređaja, uključujući modele za stambene i poslovne prostore, kao i za velike zgrade. S izborom za svaku upotrebu, sigurni smo da ćete pronaći pravi klima uređaj za svoj dom ili posao.

Uključujući brzu i efikasnu podršku za korisnike, Mitsubishi Electric klima uređaji su izbor koji ćete cijeniti dugi niz godina. Odaberite Vaš novi klima uređaj i uživajte u udobnosti i kvaliteti koju pruža Mitsubishi Electric!

Zemlja proizvodnje: Tajland

Mitsubishi Electric Comfort Inverter MSZ/MUZ-DW zidni klima uređaji
Mitsubishi Electric Comfort Inverter MSZ/MUZ-DW zidni klima uređaji

Mitsubishi Electric Comfort Inverter MSZ/MUZ-DW klima uređaji odlikuju se jednostavnošću korištenja, kompaktnim dimenzijama i funkcijama nužnim za visoku razinu komfora.

Ulazni model iz palete uređaja Mitsubishi Electric koristi novi, ekološki prihvatljiv rashladni medij ...

Mitsubishi Electric Eco Inverter MSZ/MUZ-HR zidni klima uređaji
Mitsubishi Electric Eco Inverter MSZ/MUZ-HR zidni klima uređaji

Mitsubishi Electric Eco Inverter MSZ/MUZ-HR je visokoučinkoviti klima uređaj modernog i jednostavnog dizajna.

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji, ovaj klima uređaj osigurava tihi rad s niskom razinom buke, što ga čini idealnim izborom za bilo koju prostoriju u Vašem domu ili poslovnom ...

Mitsubishi Electric Super Inverter Plus MSZ/MUZ-AP zidni klima uređaji
Mitsubishi Electric Super Inverter Plus MSZ/MUZ-AP zidni klima uređaji

Mitsubishi Electric MSZ/MUZ-AP klima uređaji imaju ultra-kompaktan dizajn, sa samo dvije različite veličine verzije za ukupno šest različitih kapaciteta.

Kompaktna i privlačna jedinica nova je zvijezda u paleti Mitsubishi Electrica. Nasljednik je popularnog i najprodavanijeg modela ...

Mitsubishi Electric Elegance Inverter MSZ/MUZ-AY zidni klima uređaji
Mitsubishi Electric Elegance Inverter MSZ/MUZ-AY zidni klima uređaji

Mitsubishi Electric MSZ/MUZ-AY zidni klima uređaji pružaju izvrsnu fleksibilnost i energetsku učinkovitost za sve projekte klimatizacije. Modeli oznakom VGKP dodatno su opremljeni Plasma Quad Plus filtracijom zraka.

Asortiman ima prednosti stilskog dizajna, svojstava ...

Mitsubishi Electric MSZ/MUZ-EF Kirigamine Zen zidni klima uređaji
Mitsubishi Electric MSZ/MUZ-EF Kirigamine Zen split klima uređaji u tri boje: prirodno bijeli, sjajno crni i mat srebrni

Mitsubishi Electric MSZ/MUZ-EF Kirigamine Zen klima uređaji su vrhunski uređaji za klimatizaciju koji Vam nude jedinstvenu kombinaciju performansi i estetike u tri različite boje: prirodno bijela, sjajno crna i mat srebrna.

Izbor boje Vam omogućuje da odaberete klima uređaj koji se ...

Mitsubishi Electric MSZ/MUZ-RW zidni klima uređaji optimizirani za grijanje
Mitsubishi Electric RW zidni klima uređaji - optimizirani za grijanje

Novi Mitsubishi Electric MSZ/MUZ-RW klima uređaji jamče kvalitetno grijanje čak i u ekstremnim uvjetima do -30°C i održavanje snage grijanja od +7°C do -25°C . Uz Hyper Heating Ultimate tehnologiju otkrit ćete neusporedivu učinkovitost grijanja.

Mitsubishi Electric Hyper Heating RW ...

Mitsubishi Electric MSZ/MUZ-LN zidni klima uređaji
Mitsubishi Electric LN zidni klima uređaji

Mitsubishi Electric MSZ/MUZ-LN klima uređaj savršen je dodatak svakom domu ili uredu. S elegantnim dizajnom i četiri luksuzne boje, ovaj klima uređaj će podići Vaš prostor i dodati dašak stila Vašem uređenju.

Njena visokoučinkovita tehnologija hlađenja i grijanja osigurava da iz njenje ...

Mitsubishi Electric MFZ-KT podni klima uređaji
Mitsubishi Electric MFZ-KT podni klima uređaji

Mitsubishi Electric MFZ-KT podni klima uređaji predstavljaju najnoviju tehnologiju u klimatizaciji prostora uz visoki komfor u grijanju.

Opremljen sa DC INVERTER sustavom regulacije koji smanjuje potrošnju energije za više od 30%, ovaj uređaj pruža visoku učinkovitost uz pouzdanost i ...

Mitsubishi Electric MLZ-KP jednosmjerni kazetni klima uređaji
Mitsubishi Electric MLZ-KP jednosmjerni kazetni split klima uređaji

Nova serija MLZ-KP jednosmjernih kazetnih klima uređaja dizajnirana je da prođe nezapaženo u svakom prostoru pružajući maksimalnu udobnost i upotpunjujući ponudu Mitsubishi Electric klima uređaja.

Zahvaljujući smanjenoj visini od samo 185 mm, omogućuje potpunu svestranost pri ...

Mitsubishi Electric SLZ-M četverosmjerni kazetni klima uređaji
Mitsubishi Electric SLZ četverosmjerni kazetni klima uređaji

Četverosmjerne kazetne jedinice Misubishi Electric SLZ-M serije idealna su opcija za klimatizaciju prostora u kojima nema slobodnih zidova za ugradnju zidnih jedinica ili gdje je ograničen stropni prostor za kanalski sustav.

Kompaktne i lagane kazetne jedinice s 4- smjernim otvorima za ...

Mitsubishi Electric SEZ-M kanalni klima uređaji
Mitsubishi Electric SEZ kanalni klima uređaji

Mitsubishi Electric SEZ-M serija klima uređaja kanalne izvedbe dizajnirana je za laku integraciju u prostore sa spuštenim stropovima.

Pouzdane performanse uštede energije, tihi rad, niska visina jedinica te lagan dizajn čine ih najboljim izborom za laku i praktičnu instalaciju u ...

Mitsubishi Electric SFZ-M ugradbeni klima uređaji
Mitsubishi Electric SFZ-M ugradbeni klima uređaji

Ugradbene podne jedinice Mitsubishi Electric SFZ-M serije najnoviji su dodatak u Mitsubishi Electric obitelji. Skrivene u zidu ili komadu namještaja ove jedinice postaju uočljive tek kada osjetite sav užitak udobnosti koji pružaju.

SFZ-M jedinice održavaju najveću akustičnu udobnost ...