Mitsubishi Electric MSZ/MUZ-LN klima uređaj savršen je dodatak svakom domu ili uredu. S elegantnim dizajnom i četiri luksuzne boje, ovaj klima uređaj će podići Vaš prostor i dodati dašak stila Vašem uređenju.

Njena visokoučinkovita tehnologija hlađenja i grijanja osigurava da iz njenje vrhunske izvedbe izvučete maksimum bez gomilanja dodatnih troškova na računu za struju. Vrhunske značajke poput inteligentnih senzora i jednostavnog načina rada praktično prilagođavaju postavke kako bi odgovarale unutarnjoj temperaturi za personaliziranu udobnost.

Izdvojene značajke:

  • Sustav napajanja visoke učinkovitosti.
  • Inteligentni senzori za optimalnu kontrolu temperature.
  • Dostupne su 4 suvremene boje.
  • Wi-Fi povezivost za daljinsko upravljanje.

Prednosti:

  • Luksuzno dizajnirana estetika koja se uklapa u prostoriju svakog stila.
  • Tehnologija najveće učinkovitosti za optimalno hlađenje i grijanje uz minimalnu potrošnju energije.
  • Easy Mode značajka automatski optimizira postavke dok pruža maksimalnu pogodnost s bežičnim daljinskim upravljanjem.

Mitsubishi Electric MSZ/MUZ-LN zidni klima uređaji prirodno bijele boje
Mitsubishi Electric MSZ/MUZ-LN zidni klima uređaji prirodno bijele boje

Mitsubishi Electric MSZ/MUZ-LN prirodno bijele boje savršeno će se uklopiti kao neutralna pozadinska boja koja stvara osjećaj prozračnosti, minimalizma i elegancije.

Mitsubishi Electric MSZ-MUZ-LN klima uređaj je vrhunski model koji pruža učinkovitost i udobnost. Opremljen je sustavom ...

Mitsubishi Electric MSZ/MUZ-LN zidni klima uređaji biserno bijele boje
Mitsubishi Electric LN zidni klima uređaji - Biserno Bijela

Mitsubishi Electric MSZ/MUZ-LN klima uređaj biserno bijele boje predstavlja spoj izuzetne funkcionalnosti i profinjenog dizajna.

Biserno bijela boja uređaja stvara osjećaj elegancije i čistoće te će se savršeno uklopiti u bilo koji prostor, od modernog do klasičnog uređenja. Ovaj klima ...

Mitsubishi Electric MSZ/MUZ-LN zidni klima uređaji Onyx crne boje
Mitsubishi Electric LN zidni split klima uređaji Onyx crne boje

Mitsubishi Electric MSZ/MUZ-LN klima uređaj je savršen primjer kako funkcionalnost i estetika mogu ići ruku pod ruku. Ovaj klima uređaj ima profinjen i minimalistički dizajn koji se ističe svojom Onyx crnom bojom, te glatkim i oštrim linijama koje mu daju suvremeni izgled.

Mitsubishi ...

Mitsubishi Electric MSZ/MUZ-LN zidni klima uređaji Rubin crvene boje
Mitsubishi Electric LN zidni split klima uređaji Rubin crvene boje

Mitsubishi Electric MSZ/MUZ-LN klima uređaji u Rubin crvenoj boji predstavljaju spoj moderne tehnologije i profinjenog dizajna.

Njihove glatke i oštre linije stvaraju minimalistički izgled koji će se savršeno uklopiti u bilo koji interijer. Ovaj klima uređaj osim što je vizualno ...