Korel klima uređaji predstavljaju idealan izbor za sve koji traže kvalitetan i pouzdan uređaj po povoljnoj cijeni.

Jedan od glavnih aduta ovih uređaja je njihova povoljna cijena, a da pri tom ne dolazi do smanjenja kvalitete uređaja. Iskustva korisnika govore kako je zaista riječ o odličnom omjeru cijene i kvalitete.

Osim povoljne cijene, Korel klima uređaji su opremljeni modernom inverter tehnologijom koja omogućava uštedu i do 40 posto energije u odnosu na neinverterske modele. Inverterska tehnologija je tehnologija nove generacije, kod koje se brzina kompresora prilagođava potrebama, što dodatno povećava učinkovitost uređaja i omogućava uštedu na troškovima energije.

Kvaliteta, pouzdanost i dugovječnost Korel klima uređaja su na najvišem stupnju, što je privuklo pažnju kod mnogih kupaca. Uz to, kao rashladno sredstvo koriste se ekološki plinovi, fluorougljikovodici HFC, koji ne sadrže klor, nisu zapaljivi i nisu otrovni, što doprinosi zaštiti okoliša i smanjenju emisije štetnih plinova.

Korel klima uređaji dolaze s jamstvom od 3 godine, što jamči sigurnost i zadovoljstvo kod svih naših kupaca. Izaberite Korel klima uređaj za ugodnu i kvalitetnu klimu u Vašem domu ili poslovnom prostoru, uz uštedu na troškovima energije te poštivanje okoliša.

Zemlja proizvodnje: Narodna Republika Kina

Tvornica: Midea

Korel Forward zidni klima uređaji
Korel Forward zidni klima uređaji

U potrazi za idealnim klimatizacijskim rješenjem koje će osigurati optimalnu udobnost u Vašem prostoru, Korel Forward klima uređaji ističu se svojim naprednim značajkama.

Ovaj inovativni klima uređaj donosi ne samo ugodnu temperaturu, već i praktičnost, pouzdanost te jednostavan nadzor ...

Korel Nexo II zidni klima uređaji
Korel Nexo II zidni split klima uređaji

U potrazi za vrhunskim klimatizacijskim sustavom koji ispunjava sve Vaše potrebe za udobnošću i praktičnošću Korel Nexo II predstavlja vrhunski izbor koji donosi niz inovativnih značajki kako bi osigurao Vaš komfor.

Korel Nexo II omogućava bežično upravljanje i nadzor Vašeg klima ...

Korel Olymp zidni klima uređaji
Korel Olymp split zidni klima uređaji

Korel Olymp klima uređaji čine Vaš život ugodnijim nego ikad prije.

Uz brojne funkcije poput WIFI konekcije, LED displaya, autorestart funkcije, samočišćenja, samodijagnostike, sleep moda te ugodnog hlađenja, ovaj klima uređaj će Vam pružiti sve što je potrebno za opuštanje i uživanje ...

Korel Urban Plus zidni klima uređaji
Korel Urban Plus zidni split klima uređaji

Korel Urban Plus klima uređaji predstavljaju spoj elegancije i naprednih funkcija, pružajući Vam nevjerojatno iskustvo klimatizacije u Vašem prostoru.

Sa Wi-Fi konekcijom možete upravljati uređajem gdje god se nalazili. Elegantan bijeli mat panel daje uređaju modernu i sofisticiranu ...

Korel Urban Art Plus zidni klima uređaji
Korel Urban Art Plus zidni klima uređaji

Korel Urban Art Plus klima uređaji predstavljaju spoj elegancije i naprednih funkcija, pružajući Vam nevjerojatno iskustvo klimatizacije u Vašem prostoru.

Sa Wi-Fi konekcijom možete upravljati uređajem gdje god se nalazili. Elegantan crni panel daje uređaju modernu i sofisticiranu ...

Korel Magic Breeze zidni klima uređaji
Korel Magic Breeze zidni klima uređaji

Korel Magic Breeze klima uređaji donose savršenu klimu nošenu povjetarcem u Vaš dom.

Revolucionarna Breeze tehnologija koristi 2430 mikrorupica na istrujnoj rešetci kako bi stvorila povjetarac koji ublažava puhanje hladnog zraka, pružajući veću ugodu korisnicima. Sa Wi-Fi kontrolom, ...

Korel Optimus Plus zidni klima uređaji
Korel Optimus Plus zidni klima uređaji

Upoznajte Korel Optimus Plus - vrhunske klima uređaje koji postavljaju nove standarde u udobnosti i kvaliteti zraka.

Sa svojim besprijekornim značajkama, ovi uređaji su pravo rješenje za Vaš dom. Sa integriranim WiFi-om, Korel Optimus Plus omogućava Vam da kontrolirate svoju klimu s ...

Korel Console podni klima uređaji
Korel podni klima uređaji

Uplovite u novu eru udobnosti sa Korel podnim klima uređajima. Sa svojim modernim značajkama, poput Wi-Fi upravljanja, vertikalne ugradnje, te 4 otvora za usis zraka i 2 za ispuh, pruža vrhunsku fleksibilnost.

Sa 5 različitih brzina rada, niskim nivoom buke i visokom energetskom ...