Tražite li klima uređaj koji će zadovoljiti Vaše potrebe za udobnošću i osigurati vam svježinu u Vašem domu ili poslovnom prostoru, Maxon brand je odgovor na Vaše potrebe.

Bez obzira jeste li u procesu uređenja postojećeg prostora ili tražite klima uređaj za svoju prvu nekretninu, Maxon Vam nudi odličan izbor. Maxon klima uređaji su suvremeno dizajnirani, energetski učinkoviti i opremljeni inovativnim funkcijama koje jamče vrhunsku udobnost. Uz super cijenu, Maxon ispunjava baš sve što od klima uređaja očekujete. Odaberite Maxon klima uređaj i uživajte u savršenom spoju suvremenog stila života i ugodne atmosfere u Vašem domu ili poslovnom prostoru.

Zemlja proizvodnje: Narodna Republika Kina

Tvornica: Midea

Maxon Fresh zidni klima uređaji
Maxon Fresh zidni split klima uređaji

Dobrodošli u svijet udobnosti i energetske učinkovitosti s Maxon Fresh klima uređajima! Naša predanost okolišu i udobnosti Vašeg doma spojila se u jednom impresivnom uređaju.

Svi znamo koliko je važno imati ugodnu temperaturu u domu, ali isto tako i paziti na potrošnju energije. S ...

Maxon Comfort zidni klima uređaji
Maxon Comfort zidni klima uređaji

Dobrodošli u svijet Maxon Comfort klima uređaja - inovativnih uređaja prilagođenih urbanom načinu života. Uz napredne funkcije koje omogućuju kontrolu iz udobnosti vašeg pametnog telefona putem WI-FI veze, Maxon Comfort postavlja novi standard u klimatizaciji.

Stvaranje vlastite zone ...

Maxon Comfort Pure zidni klima uređaji
Maxon Comfort Pure zidni klima uređaji

Dobrodošli u svijet udobnosti i čistog zraka s Maxon Comfort Pure klima uređajem. Sa svojim rafiniranim dizajnom kućišta u sjajnoj bijeloj boji, ovaj model donosi eleganciju i sofisticiranost u svaki prostor.

No, to je samo početak – Maxon Pure klima uređaj ima mnogo više toga za ...