Cooper & Hunter je globalna marka koja se fokusira na inovativnu tehnologiju klima uređaja za Vaš dom i posao.

Cooper & Hunter klima uređaji su razvijeni kako bi osigurali udobnost, energetsku učinkovitost i održivost u svim uvjetima. S godinama iskustva u proizvodnji klima uređaja, Cooper & Hunter nudi vrhunsku kvalitetu i pouzdanost svojih proizvoda uz izvrsnu korisničku podršku. Bez obzira na to želite li rashladiti ili zagrijati prostoriju, široka ponuda klima uređaja će zasigurno zadovoljiti Vaše potrebe, bilo da se radi o malom stanu ili velikoj komercijalnoj zgradi.

Zemlja proizvodnje: Narodna Republika Kina

Tvornica: Gree

Cooper & Hunter Veritas zidni klima uređaji
Cooper&Hunter Veritas zidni klima uređaji

Cooper & Hunter Veritas klima uređaji su opremljeni inteligentnim značajkama kao što su samodijagnoza, samočišćenje i inteligentni sustav odmrzavanja.

Također nude udoban noćni način rada, funkciju I FEEL za kontrolu protoka zraka i temperaturu te mogućnost zaključavanja ...

Cooper & Hunter Vital zidni klima uređaji
Cooper&Hunter Vital zidni klima uređaji

Upoznajte Cooper & Hunter Vital klima uređaj s inteligentnim sustavom odmrzavanja za povećanu učinkovitost grijanja i energijsku uštedu.

Također, otkrijte vertikalno kretanje krilca, samodijagnozu i samčišćenje jedinice, udoban noćni način rada, I Feel senzor, vrući start i mnoge ...

Cooper & Hunter Alpha zidni klima uređaji
Cooper&Hunter Alpha zidni klima uređaji

Upoznajte Cooper & Hunter Alpha klima uređaje - pametne uređaje koji donose niz naprednih funkcija kako bi osigurali udobnost i energetsku učinkovitost u Vašem domu.

Cooper & Hunter Alpha klima uređaji donose inteligentne značajke kao što su odmrzavanje, samočišćenje, ...

Cooper & Hunter Arctic zidni klima uređaji optimizirani za grijanje
Cooper&Hunter Arctic zidni klima uređaji - optimizirani za grijanje

Cooper & Hunter Arctic klima uređaj uz uporabu ekološkog rashladnog sredstva R32 dizajniran je za rad pri niskim vanjskim temperaturama do -25 ° C. Uređaj je opremljen grijačem spremnika za kapljice, grijačem kartera i ionizatorom zraka. Upravljanje je olakšano ugrađenim WiFi modulom.

Cooper & Hunter Supreme zidni klima uređaji
Cooper&Hunter Supreme zidni klima uređaji

Supreme je klima uređaj nove generacije koji koristi ekološki učinkovito rashladno sredstvo R32. Zahvaljujući elegantnoj ploči, koja je dostupna u četiri boje (bijela / srebrna / zlatna / crna), klima uređaj će se savršeno uklopiti u bilo koji interijer

Cooper & Hunter Supreme Continental zidni klima uređaji optimizirani za grijanje
Cooper&Hunter Supreme Continental zidni klima uređaji

Supreme Continental kombinacija je modernog dizajna unutarnje jedinice Supreme (dostupan u 4 boje), sa snagom i učinkovitošću vanjske jedinice Arctica. Klima uređaj dizajniran je za rad s grijanjem u zemljama srednje klimatske zone  (-22 °C do + 24 °C).

Cooper & Hunter Daytona zidni klima uređaji
Cooper&Hunter Daytona zidni klima uređaji

Daytona klima uređaji, zahvaljujući jedinstvenoj ploči unutarnje jedinice, savršeno se stapaju s bilo kojim interijerom. Širok raspon radnih temperatura omogućuje upotrebu uređaja tijekom cijele godine. Rad na niskim vanjskim temperaturama do –22 ° C u načinu grijanja.

Cooper & Hunter podni klima uređaji
Cooper&Hunter podni klima uređaji

Cooper & Hunter podni klima uređaj nudi vrhunsku kvalitetu, učinkovitost i funkcionalnost.

S ugrađenim Wi-Fi sučeljem i niskom razinom buke, ovaj uređaj osigurava ugodnu klimu u Vašem domu. Sa samodijagnostikom i automatskim radom, lakoćom upravljanja i 7 brzina ...