S preko 20 godina iskustva u izradi pouzdanih i visoko tehnoloških klima uređaja.

Marka Hokkaido je priznati lider u Italiji i Europi u sektoru klima uređaja za stambene, poslovne i industrijske primjene. U Europi je brend Hokkaido prisutan od 1999. godine, godine svog nastajanja, kada je Termal grupa iskazala svoju komercijalnu snagu i na međunarodnom planu izravnim izvozom klima uređaja u nekoliko desetaka europskih i izvaneuropskih zemalja.

Zemlja proizvodnje: Narodna Republika Kina

Tvornica: Midea

Hokkaido Acitve Line zidni klima uređaji
Hokkaido Acitve Line zidni klima uređaji

Hokkaido Active Line klima uređaji predstavljaju vrhunski spoj inovativnih tehnologija i sofisticiranog dizajna kako bi osigurali optimalno iskustvo klimatizacije u Vašem prostoru.

Ovi uređaji ne samo da pružaju učinkovito hlađenje i grijanje, već su opremljeni nizom naprednih značajki ...

Hokkaido Arashi zidni klima uređaji
Hokkaido Arashi zidni klima uređaji

Dobrodošli u svijet inovacije i visoke učinkovitosti s Hokkaido Arashi, revolucionarnim modelom klima uređaja koji postavlja nove standarde u domaćem okruženju.

Arashi dolazi u četiri veličine snage, pružajući impresivnih 2,60~6,84 kW, dok se ističe sezonskom klasom energetske ...

Hokkaido Console podni klima uređaji
Hokkaido Console podni klima uređaji

Hokkaido Console podni klima uređaji - optimalna kombinacija snage i kompaktnosti za Vaš dom.

Sa standardnim daljinskim upravljačem i opcionalnim Wi-Fi upravljanjem, ovi uređaji pružaju vrhunsku udobnost. S dva raspoloživa kapaciteta od 3,52 te 4,98 kW, te sezonskom klasom energetske ...