Hisense je globalna tvrtka koja je poznata po proizvodnji kvalitetne elektronike i kućanskih aparata.

Među njihove proizvode spadaju i klima uređaji, koji se ističu svojim inovativnim funkcijama, energetskom učinkovitošću i modernim dizajnom. Hisense klima uređaji dizajnirani su tako da pružaju vrhunsku udobnost u bilo kojem prostoru, od malih soba do velikih otvorenih prostora. Uz brojne opcije montaže, Hisense klima uređaji mogu se instalirati na različitim mjestima u Vašem domu ili poslovnom prostoru, a zahvaljujući modernom dizajnu, diskretno se uklapaju u bilo koji interijer. Bez obzira na to trebate li klima uređaj za hlađenje ili grijanje, Hisense ima razne modele koji će Vam pomoći u održavanju ugodne temperature u Vašem prostoru.

Zemlja proizvodnje: Narodna Republika Kina

Hisense Comfort zidni klima uređaji
Hisense Comfort zidni klima uređaji

Ima znatno niži koeficijent globalnog zagrijavanja (GWP) što ga čini ekološki prihvatljiviji. Hisense Comfort zidna jedinica – Vaš najbolji omjer cijene i kvalitete.  Sa R-32 radnom tvari.

Hisense New Comfort zidni klima uređaji
Hisense New Comfort zidni klima uređaji

Hisense New Comfort serija je cijenom jedan od najkonkurentnijih klima uređaja na hrvatskom tržištu. U omjeru cijene i kvalitete Hisense New Comfort klima uređaji su superiorni svim drugim uređajima na našem tržištu.

Hisense Easy Smart zidni klima uređaji
Hisense Easy Smart zidni klima uređaji

Nova zidna Hisense Easy Smart jedinica s novim R-32 plinom. Serijski ugrađeni Wi-Fi modul. Energetska učinkovitost A++ u hlađenju.

Hisense Eco Smart zidni klima uređaji
Hisense Eco Smart zidni klima uređaji

Novi Hisense Eco Smart klima uređaj s novom R-32 radnom tvari. Energetska učinkovitost A++ u hlađenju jamči uštedu električne energije.

Hisense Energy zidni klima uređaji
Hisense Energy zidni klima uređaji

Za one koji traže iznimnu kvalitetu i dizajn. Hisense Energy klima uređaji koriste R-32 radnu tvar, imaju mogućnost Wi-Fi kontrole te visoku A+++ energetsku učinkovitost.

Hisense Silentium Pro zidni klima uređaji
Hisense Silentium Pro zidni klima uređaji

Upoznajte Hisense Silentium Pro klima uređaj koji je opremljen Smart Eye i TMS Comfort Control za inteligentnu kontrolu temperature, vlažnosti, brzine i smjera ispuha zraka. Opremljen glasovnom i Wi-Fi kontrolom.

Hisense Console podni klima uređaji
Hisense Console podni klima uređaji

Hisense Console je moderni i učinkoviti podni klima uređaj koji se lako integrira u Vaš dom ili ured.

Sa visokom snagom hlađenja i grijanja, ovaj klima uređaj pruža optimalnu temperaturu za Vaš životni ili radni prostor, bilo da se radi o ljetnim vrućinama ili ...