fujitsu_design_inverter_ASYG09KETF_bijela_unutarnja_jedinica2.jpg
Fujitsu Design Inverter ASYG09KETF bijela unutarnja jedinica klima uređaja Fujitsu Design Inverter ASYG09KETF bijela unutarnja jedinica klima uređaja Fujitsu KMCF/KMTE/KETF/KGTF bežični daljinski upravljač Fujitsu FGLair aplikacija za Wi-Fi upravljanje klima uređajem Fujitsu Design Inverter klima uređaji Fujitsu Design Inverter KETF bijeli klima uređaji Fujitsu Design Inverter ASYG-KETF/KETB klima uređaji
Fujitsu Design Inverter ASYG09KETF bijela unutarnja jedinica klima uređaja

Fujitsu Design Inverter ASYG09KETF multi split unutarnja jedinica / 2,5 kW

Šifra proizvoda: 1194
Cijena:384,75 €
Cijena: 2,898.90 kn
384.75
Cijena za obročno plaćanje do 6 rata:
403.99 € | 6 x 67.33
Cijena za obročno plaćanje do 12 rata:
423.23 € | 12 x 35.27
Cijena za obročno plaćanje do 24 rate:
442.46 € | 24 x 18.44
Kapacitet hlađenja: 2,5 kW | Kapacitet grijanja: 2,8 kW | Dimenzije (V׊×D): 295 x 950 x 230 mm | Boja: Bijela | Rashladni medij: R32 | Jamstvo: 3 godine
Za površine prostora (m²):
25 - 35
Vrsta uređaja:
Multi unutarnja jedinica
Izvedba montaže:
Zidna
Boja:
Bijela
Proizvođač:
Fujitsu
Model:
Design Inverter
Oznaka unutarnje jedinice:
ASYG09KETF
Kapacitet hlađenja (kW):
2,5
Raspon rashladnog kapaciteta (min.-max.) (kW):
0,9 - 3,2
Kapacitet grijanja (kW):
2,8
Raspon toplinskog kapaciteta (min.-max.) (kW):
0,9 - 4,0
Dimenzije unutarnje jedinice (V׊×D) (mm):
295 x 950 x 230
Težina unutarnje jedinice (kg):
11,0
Wi-Fi upravljanje:
Uključeno u cijenu
Radna tvar:
R32
Jamstvo (godina):
3
Možemo Vam ponuditi:
Montaža Fujitsu Design Inverter ASYG09KETF-B multi split unutarnje jedinice
Montaža unutarnje jedinice

U potrazi za spojem estetike, performansi i ekološke svijesti u klimatizaciji, Fujitsu predstavlja svoje najnovije remek djelo - Fujitsu Design Inverter ASYG09KETF-B multi split unutarnju jedinicu bijele boje.

Ovi elegantni uređaji bijele boje donose revolucionarne značajke koje će obogatiti Vašu unutarnju klimu i olakšati život na mnogo načina. Jedna od ključnih karakteristika ovih klima uređaja je Eco režim, koji se temelji na inteligentnom upravljanju energijom i doprinosi očuvanju okoliša. Uz Hi-Power režim, možete brzo postići željenu temperaturu u prostoru. Opremljene su funkcijom Auto restart, koja automatski vraća uređaj u posljednje postavke nakon nestanka struje, osiguravajući kontinuiranu udobnost. Tjedni timer Vam omogućava programiranje rada uređaja prema Vašem rasporedu, dok automatsko podešavanje brzine ventilatora i Auto Swing osiguravaju ravnomjerno raspodjelu zraka u prostoru.

Noćni način rada je savršen za miran san, prilagođavajući parametre rada kako bi se stvorio ugodan okoliš tijekom noći. Indikator provjere stanja filtera Vas podsjeća na redovito održavanje, osiguravajući čist i zdrav zrak u Vašem domu. Fujitsu Design Inverter KETF/KETA bijele unutarnje jedinice nisu samo tehnološki napredne, već i estetski privlačne, dodajući dodir elegancije svakom prostoru.

Karakteristike Fujitsu Design Inverter ASYG09KETF bijele multi split unutarnje jedinice:

 • WI-FI UPRAVLJANJE - Jednostavna kontrola klima uređaja unutar ili izvan kuće i ureda moguća je pomoću opcionalnog bežićnog LAN adaptera i pristupa sa pametnog telefona, tableta ili računala.
 • REŽIM SNAŽNOG RADA - Klima uređaj se prebacuje u postavku rada sa maksimalnim protokom zraka i snagom kompresora kako bi vrlo brzo prostoriju učinio ugodnom. Ova opcija je pogotovo primjetna i korisna za situacije kada se ulazi izvana u prostoriju koja je bitno različite temperature od vanjske. Na ovaj način se u što kraćem vremenu podiže ili spušta relativna temperatura prostorije.
 • AUTOMATSKI REŽIM RADA - U ovom načinu rada uređaj se automatski prebacuje između načina grijanja i hlađenja ovisno o postavci temperature i sobnoj temperaturi. Ovo je posebno primjetno u proljeće i jesen kada temperature bitno variraju kroz dan i samo jedna temperaturna postavka nije dovoljna. Da bi se primjerice postigla temperatura od 15 oC ponekad prostoriju treba grijati do nje a ponekad hladiti i na ovaj način klima uređaj to radi automatski.
 • VERTIKALNO USMJERAVANJE STRUJANJA ZRAKA - Kako bi se bolje usmjerio protok zraka po čitavoj prostoriji i postigla ujednačena raspodjela hladnog / toplog zraka u ovoj postavci lamele klima uređaja automatski osciliraju gore - dolje. Na ovaj način se također može izbjeći konstantano direktno puhanje u jednom smjeru koje može bit izuzetno nepoželjno i čak štetno po zdravlje ako se tamo nalaze osobe.
 • AUTOMATSKA BRZINA VENTILATORA - Mikroračunalo automatski učinkovito podešava protok zraka regulacijom brzine ventilatora kako bi pratilo promjene sobne temperature. Ovo je pogotovo poželjno kada se u prostoriji redovito otvaraju vrata ili prozori pa se jednako redovito mijenjaju i temperaturni uvjeti. S jedne strane postiže se ušteda kada je potrebna manja brzina ventilatora, a s druge pravovremeni snažan rad kako bi se osigurala zadana temperatura i udobnost.
 • AUTOMATSKO PONOVNO POKRETANJE - U slučaju privremenog prekida napajanja, klima-uređaj će se automatski ponovno pokrenuti u istom režimu rada kao i prije, nakon što se napajanje vrati. Ponekad je vrlo bitno da se u prostoriji održava zadana temperatura te se stvara problem ako nakon nestanka napajanja klima uređaj ostane ugašen. Bilo da se radi o poslovnoj potrebi ili želji za ugodnom sobnom temperaturom kod kuće, ova prigodna značajka brine za vas.
 • RAD GRIJANJA OD 10°C - Ova funkcija omogućuje da temperatura u sobi nikada ne pada niže od 10 °C. Uređaj se samostalno pali i gasi kako bi uz što manju potrošnju energije osigurao zadržavanje zadane temperature. Na taj način osiguravate da se soba ne rahladi previše kad nije zauzeta i olakšava se naknadno zagrijavanje po potrebi. Ova funkcija je vrlo efikasna jer pomaže pri zadržavanju topline u zidovima i namještaju, gdje se ukupno i nalazi većina topline prostorije.
 • POSTAVKA TIHOG RADA - Ponekad uz moderne unutarnje jedinice koje su već vrlo tihe u radu želimo smanjiti i ostale izvore buke kako bismo postigli još ugodniju atmosferu. Jedan od izvora te buke je i vanjska jedinica kojom sada također možete upravljati. Pomoću ove postavke može se odabrati razina buke vanjske jedinice.
 • EKONOMIČNI REŽIM RADA - U ovom pametnom načinu rada postavka termostata automatski se mijenja s obzirom na temperaturu kako bi se izbjeglo nepotrebno hlađenje i grijanje. I dalje će se održavati željeni temperaturni raspon i ugodna klima ali sa naglaskom na uštedu električne enegije.
 • SLEEP TIMER FUNKCIJA ZA MIRAN SAN - Spavanje uz upaljeni klima uređaj nikad nije bilo jednostavnije i ugodnije. Kako temperaturni zahtjevi nisu jednaki prilikom polaska u krevet i kasnije tokom spavanja, mikroračunalo postupno automatski mijenja sobnu temperaturu kako bi omogućilo ugodan i miran san. Na ovaj način izbjegnite buđenje u prehladnoj / pretoploj sobi i nužno gašenje ili naknadno namještanje postavki klima uređaja.
 • PROGRAMSKI TIMER - Ovaj digitalni mjerač vremena omogućuje odabir jedne od opcija koja će se u zadano vrijeme automatski pokrenuti: ON, OFF, ON »OFF ili OFF» ON. Ova funkcija može primjerice upaliti klima uređaj 30 min prije dolaska kući u zadano vrijeme ili recimo ugasiti klima uređaj sat vremena nakon odlaska u krevet. Kada god poželite unaprijed klimatizirani prostor ili pravovremeno gašenje u odsutnosti ovo je vrlo dobrodošla funkcija.
 • ZNAK FILTRA - Automatski prikazuje lampicu sa znakom filtra koja služi kao pravovremeni indikator potrebe za čišćenjem. Ovim pametnim sustavom ćete biti na vrijeme obavješteni bez potrebe za redovitim provjeravanjem i otvaranjem klima uređaja. Uštedite brigu i vrijeme uz ovu prigodnu funkciju.
 • TJEDNI TIMER - Tjedni timer može postaviti temperaturu za 2 vremenska raspona i za svaki dan u tjednu.
 • FILTER ZA DEZODORACIJU IONA - Filter dezodorira snažno razlažući apsorbirane mirise pomoću oksidirajućih i redukcijskih učinaka iona koje stvara keramika s ultra-finim česticama.
 • PANEL KOJA SE MOŽE PRATI - Budući da se prednji panel lako uklanja, održavanje je također jednostavno.
 • APPLE-CATECHIN FILTER - Apple-catechin filter koristi statički elektricitet za čišćenje finih čestica i prašine iz zraka.

Fujitsu Design Inverter ASYG09KETF-B klima uređaj izvadak iz katalogaIzvadak iz kataloga preuzmite ovdje.

Fujitsu Design Inverter ASYG09KETF-B klima uređaj uputstva za upotrebuUputstva za upotrebu preuzmite ovdje.

Fujitsu Design Inverter ASYG09KETF-B klima uređaj izjava o sukladnostiIzjavu o sukladnosti preuzmite ovdje.

Preuzmite Fujitsu FGLair Android aplikaciju za Fujitsu Design Inverter ASYG09KETF-B klima uređajAndroid Fujitsu FGLair aplikaciju za Wi-Fi upravljanje preuzmite ovdje.

Preuzmite Fujitsu FGLair IOS aplikaciju za Fujitsu Design Inverter ASYG09KETF-B klima uređajIOS Fujitsu FGLair aplikaciju za Wi-Fi upravljanje preuzmite ovdje.

Ocjene