Prijenosni klima uređaji su praktični, fleksibilni, učinkoviti i laki za upotrebu, što ih čini dobrim izborom za one kojima montaža standarnog klima uređaja nije moguća.

Prijenosni klima uređaji su mobilni klima uređaji koji se koriste za hlađenje ili grijanje manjih prostora, poput spavaćih soba, radnih prostorija ili studentskih soba. Njihove prednosti su:

  • Praktični su: Prijenosni klima uređaji se lako premještaju iz jednog prostora u drugi, što ih čini idealnim za ljude koji žele prilagoditi temperaturu u različitim prostorijama u svom domu.
  • Fleksibilni su: Prijenosni klima uređaji dolaze u različitim veličinama i oblicima, što znači da se mogu prilagoditi potrebama različitih prostora.
  • Učinkoviti su: Većina moblinih klima uređaja ima visoku energetsku učinkovitost i sposobnost da brzo i učinkovito hlade ili griju prostor.
  • Ekonomični su: Prijenosni klima uređaji su po pravilu jeftiniji od centralnih klima uređaja, što ih čini dobrom opcijom za one koji žele smanjiti svoje troškove.
  • Laki su za upotrebu: Prijenosnii klima uređaji su jednostavni za upotrebu, a većina ih se može kontrolirati putem daljinskog upravljača ili aplikacije.

Napomena: Prijenosni klima uređaji bez crijeva za odvod toplog/hladnog zraka ne postoje.

Gree prijenosni klima uređaji
gree_prijenosni_klima_uredaji.jpg

Udobnost i praktičnost su ključni aspekti suvremenog života, a Gree prijenosni klima uređaji predstavljaju savršeno rješenje za održavanje željene temperature u vašem domu ili uredu.

Ovi inovativni uređaji nude širok spektar mogućnosti, pružajući Vam potpunu kontrolu nad klimatizacijom ...

Haier prijenosni klima uređaji
haier_prijenosni_klima_uredaji.jpg

Klima uređaji Haier predstavljaju visoko kvalitetna i inovativna rješenja u području klimatizacije kućnih, komercijalnih i industrijskih prostora. Haier istražuje, razvija i proizvodi visoko kvalitetne klimatizacijske sustave u tvornicama diljem svijeta.

Azuri prijenosni klima uređaji
azuri_prijenosni_klima_uredaji.jpg

Sjajne performanse, visoki stupanj energetske učinkovitosti te atraktivan dizajn i izgled unutrašnjih jedinica, odražavaju kvalitetu, pouzdanost i profinjenost Azuri klima uređaja, te ih izdvajaju u klasu za sebe. Azuri klima uređaji su robna marka Gree klima uređaja.

Vivax prijenosni klima uređaji
vivax_prijenosni_klima_uredaji.jpg

Vivax klima uređaji su prije 17 godina započeli svoj put na tržištu, a uspjeh zahvaljuju pametnoj razvojnoj politici, vrhunskoj kvaliteti klima uređaja i savršenom dizajnu, čija je vrijednost potvrđena i raznim nagradama i priznanjima. Vivax je robna marka Midea klima uređaja.

Hyundai prijenosni klima uređaji
hyundai_prijenosni_klima_uredaji.jpg

Hyundai klima uređaji imaju rotacijski kompresor koji je jamstvo niskog utroška električne energije pa će preciznom regulacijom rada Hyundai klime biti izuzetno štedljive u svim principima rada. Također, imaju najviše energetske razrede pa samim tim i manju potrošnju električne energije.

Sinclair prijenosni klima uređaji
sinclair_prijenosni_klima_uredaji.jpg

Marka Sinclair postavila je za svoj cilj, unošenje kvalitete i udobnosti u živote stanovnika našeg plavog planeta, te zaštitu okoliša. Zahvaljujući velikoj pažnji posvećenoj istraživanju, razvoju, proizvodnji i testiranju proizvoda, Sinclair je dostigao visoku razinu kvalitete i pouzdanosti.