Toshiba Super DAISEIKAI™ 10 je prvi eko-dizajnirani klima uređaj visoke tehnologije. Izrađen je od PEFC & FSC certificiranog drva i reciklirane plastike.

Toshiba Super DAISEIKAI™ 10 je prvi eko-dizajnirani klima uređaj visoke tehnologije. Izrađen je od PEFC & FSC certificiranog drva i reciklirane plastike. Nudi iznimne performanse, a također je opremljen naprednim značajkama kao što su otkrivanje prisutnosti, praćenje pokreta i termalnom kamerom, osiguravajući neusporedivu udobnost. Super DAISEIKAI™ 10 opremljen je kamerom za otkrivanje prisutnosti i praćenje kretanja: za maksimalnu energetsku učinkovitost i smanjenje potrošnje. Termalna kamera se može povezati s aplikacijom Smart Sensing za odabir između izravnog ili neizravnog protoka zraka i tako omogućiti personaliziranu udobnost.

Održivost, utjecaj na okoliš i zdrav način života svima su nam sve važniji. Odabirom Toshiba Super DAISEIKAI™ 10 možete biti istinski ponosni na svoj dom, jer ćete imati puno više od pukog ukrasnog ili modernog predmeta. Njegova elegantna obloga od punog drva, s originalnom teksturom, teksturom i prirodnom bojom, čini ovaj klima uređaj jedinstvenim. Koristeći drvo iz održivih šuma i do 43% reciklirane plastike, predstavljamo još jednu prepoznatljivu značajku našeg inovativnog i održivog pristupa da pridonesemo stvaranju zelenijeg kućnog okruženja, poštujući naš planet.

Dizajniran da jamči izvrsnu izvedbu i dizajniran za izvrsnost, novi Super DAISEIKAI™ 10 je sinonim za pouzdanost i izdržljivost: to je bit Toshiba klima uređaja. Toshiba Super DAISEIKAI™ 10 nudi izvrsne performanse, čak i u ekstremnim ili nepovoljnim uvjetima, i najširi dostupan radni raspon. Uspijeva rashladiti i zagrijati cijeli dom s najvišim ocjenama učinkovitosti dostupnim na tržištu, u kombinaciji s iznimnim SEER-om od 10,7., nudeći najbolje performanse u klasi tijekom cijele godine. Toshibina inverterska tehnologija, u kombinaciji s dvostrukim rotirajućim kompresorom, povećava uštedu energije.

Toshiba Super DAISEIKAI™ 10 kompatibilan je s glasovnim asistentima Google Home i Amazon Alexa. Putem aplikacije Toshiba Home AC Control možete personalizirati svoju udobnost, postavljajući optimalnu razinu hlađenja ili grijanja za cijelu obitelj u bilo kojem trenutku, bilo od kuće ili daljinski. Aplikacija, koja se koristi kod kuće, drugi je alat za upravljanje klima uređajem; ako se koristi izvan kuće, omogućuje vam da unaprijed aktivirate funkcije kako biste dobili personaliziranu udobnost u skladu s vašim stilom života. Nadalje, omogućuje vam praćenje potrošnje energije i iskorištavanje toplinskog mapiranja okoliša za usmjeravanje protoka zraka, birajući između izravnog ili neizravnog protoka zraka.

Toshiba Super DAISEIKAI™ 10 zidni klima uređaji bijele boje
Toshiba Super DAISEIKAI™ 10 zidni klima uređaji bijele boje

Odabirom Toshiba Super DAISEIKAI™ 10 možete biti istinski ponosni na svoj dom jer ćete imati puno više od pukog ukrasnog ili modernog predmeta.

Toshiba Super DAISEIKAI™ 10 je prvi eko-dizajnirani klima uređaj visoke tehnologije. Izrađen je od PEFC & FSC certificiranog ...

Toshiba Super DAISEIKAI™ 10 zidni klima uređaji boje drveta
Toshiba Super DAISEIKAI™ 10 zidni klima uređaji boje drveta

Elegantna obloga od punog drva, s originalnom teksturom, teksturom i prirodnom bojom, čini Toshiba Super DAISEIKAI™ 10 klima uređaj jedinstvenim.

Toshiba Super DAISEIKAI™ 10 je prvi eko-dizajnirani klima uređaj visoke tehnologije. Izrađen je od PEFC & FSC ...