Vaillant klima uređaji s climaVAIR exclusive serijom pružaju iznimno učinkovitu tehnologiju za hlađenje i grijanje.

Ovo se postiže širokim rasponom proizvoda koji uključuju jedinice za pojedinačno i višestruko hlađenje ili grijanje (split i multi split), s širokim spektrom izlaza. Učinkovitost klima uređaja je potvrđena i kategorizirana do najviše oznake A+++ u skladu s Ecodesign direktivom i Direktivom o energetskom označavanju.

Inteligentne funkcije omogućuju korisniku sve vrste opcija. Funkcije tajmera, primjerice, postižu idealnu ravnotežu između energetske učinkovitosti i maksimalne udobnosti. U načinu rada za spavanje, brzina okretanja ventilatora se smanjuje za posebno tih rad, a temperatura se automatski prilagođava u redovitim intervalima. Željena temperatura se uvijek postiže do stupnja zahvaljujući termostatu koji se nalazi ne na unutarnjoj jedinici, već u infracrvenom daljinskom upravljaču. Klima uređaji climaVAIR aktivno ioniziraju zrak negativno nabijenim ionima, stvarajući posebno osvježavajuću kvalitetu zraka.

Zemlja proizvodnje: Narodna Republika Kina

Tvornica: Midea

Vaillant climaVAIR exclusive VAI 5 zidni klima uređaji
Vaillant climaVAIR exclusive VAI 5 zidni klima uređaji

Vaillant climaVAIR exclusive VAI5 klima uređaji su vrhunski modeli klima uređaja koji su prilagođeni različitim potrebama korisnika.

Ovi klima uređaji nude maksimalnu udobnost u svakom trenutku, 365 dana u godini, uz jednostavno rukovanje i održavanje. Opremljeni su s integriranim ...

Vaillant climaVAIR plus VAI 8 zidni klima uređaji
Vaillant climaVAIR plus VAI 8 zidni klima uređaji

Vaillant climaVAIR plus VAI8 klima uređaji osim što nude visoku razinu udobnosti, imaju i posebne funkcije koje dodatno unaprjeđuju njihovu upotrebljivost.

Tu su funkcija toplog starta, funkcija spavanja, timer funkcija, turbo funkcija, funkcija sobnog termostata, ...

Vaillant climaVAIR premium zidni klima uređaji
Vaillant climaVAIR premium zidni klima uređaji

Klima uređaj climaVAIR premium od Vaillanta je savršeno rješenje za maksimalnu udobnost u Vašem domu tijekom cijele godine. Ovaj klima uređaj spaja hlađenje i grijanje te radi u rasponu od -25°C do 52°C.

Osim toga, climaVAIR premium ima velik utjecaj na Vaš dom, ali mali utjecaj na ...