fujitsu_air_stage_basic_eco_inverter_ASEH09KLTA_AOEH09KLTA_klima_uredaj.jpg
Fujitsu Airstage Basic Eco Inverter ASEH09KLTA + AOEH09KLTA zidni split klima uređaj Fujitsu Airstage Basic Eco Inverter ASEH09KLTA unutarnja jedinica klima uređaja Fujitsu AIR STAGE KLTA bežični daljinski upravljač Fujitsu FGLair aplikacija za Wi-Fi upravljanje klima uređajem Fujitsu Airstage Basic Eco Inverter AOEH09KLTA vanjska jedinica klima uređaja
Fujitsu Airstage Basic Eco Inverter ASEH09KLTA + AOEH09KLTA zidni split klima uređaj

Fujitsu Airstage Basic Eco Inverter ASEH09KLTA + AOEH09KLTA / 2,5 kW

Šifra proizvoda: 1164
Cijena:540,00 €
Najniža cijena u posljednjih 30 dana:617,63 €
Cijena: 4,068.63 kn
540.00
Cijena za obročno plaćanje do 6 rata:
567.00 € | 6 x 94.50
Cijena za obročno plaćanje do 12 rata:
594.00 € | 12 x 49.50
Cijena za obročno plaćanje do 24 rate:
621.00 € | 24 x 25.88
Kapacitet hlađenja: 2,5 kW | Kapacitet grijanja: 2,5 kW | SEER 6,80 A++ | SCOP 4,10 A+ | Područje rada u režimu hlađenja: +10 / +52°C | Područje rada u režimu grijanja: -15 / +24°C | Rashladni medij: R32 | Jamstvo: 3 godine
Za površine prostora (m²):
25 - 35
Vrsta uređaja:
Single split klima uređaj
Izvedba montaže:
Zidna
Boja:
Bijela
Proizvođač:
Fujitsu
Model:
Airstage Basic Eco Inverter
Oznaka unutarnje jedinice:
ASEH09KLTA
Oznaka vanjske jedinice:
AOEH09KLTA
Kapacitet hlađenja (kW):
2,5
Raspon rashladnog kapaciteta (min.-max.) (kW):
0,9 - 3,0
SEER faktor:
6,80
Energetski razred u hlađenju:
A++
Kapacitet grijanja (kW):
2,5
Raspon toplinskog kapaciteta (min.-max.) (kW):
0,9 - 3,5
SCOP faktor:
4,10
Energetski razred u grijanju:
A+
Dimenzije unutarnje jedinice (V׊×D) (mm):
250 x 770 x 218
Dimenzije vanjske jedinice (V׊×D) (mm):
541 x 663 x 290
Težina unutarnje jedinice (kg):
7,0
Težina vanjske jedinice (kg):
19,0
Područje rada u režimu hlađenja (°C):
+10 / +52
Područje rada u režimu grijanja (°C):
-15 / +24
Wi-Fi upravljanje:
Podržano ali se kupuje odvojeno
Radna tvar:
R32
Jamstvo (godina):
3
Možemo Vam ponuditi:
Montaža Fujitsu Airstage Basic Eco Inverter ASEH09KLTA + AOEH09KLTA klima uređaja
Montaža zidnog klima uređaja
Fujitsu UTY-TFSXF2 Wi-Fi modul za Fujitsu Airstage Basic Eco Inverter ASEH09KLTA + AOEH09KLTA
Fujitsu UTY-TFSXF2 Wi-Fi modul

Fujitsu Airstage Basic Eco Inverter ASEH09KLTA + AOEH09KLTA klima uređaj – Inovacija i udobnost na dohvat ruke.

Dobrodošli u novu eru klimatizacije sa Fujitsu Airstage KLTA Basic Eco Inverter klima uređajima! Ovi uređaji su dizajnirani da Vam pruže savršenu ravnotežu između performansi, uštede energije i udobnosti. Pomoću naprednih značajki, Vaš dom ili ured uvijek će biti ugodan i svjež. Režim snažnog rada omogućava maksimalni protok zraka i snagu kompresora kako bi se prostorija brzo prilagodila vašim potrebama. Ovo je idealno kada ulazite izvana u prostoriju s bitno drugačijom temperaturom. Automatski režim rada osigurava optimalnu temperaturu prebacivanjem između grijanja i hlađenja, što je posebno korisno u proljeće i jesen kada temperature variraju.

Za ravnomjernu distribuciju zraka, vertikalno usmjeravanje strujanja Zraka oscilira lamele gore-dolje, izbjegavajući direktno puhanje koje može biti štetno za zdravlje. Automatska brzina ventilatora prilagođava protok zraka prema promjenama sobne temperature, što je posebno korisno u prostorijama gdje se vrata ili prozori često otvaraju, omogućujući uštedu energije. U slučaju nestanka struje, automatsko ponovno pokretanje osigurava da se uređaj vrati u isti režim rada čim se napajanje vrati, pružajući kontinuiranu udobnost. Ekonomični režim rada automatski prilagođava termostat kako bi se izbjeglo nepotrebno hlađenje i grijanje, održavajući željenu temperaturu uz maksimalnu uštedu energije.

Uz sleep timer Funkciju, uređaj automatski prilagođava sobnu temperaturu tijekom noći za neprekinut i ugodan san. Programski timer omogućuje vam da unaprijed postavite vrijeme uključivanja ili isključivanja uređaja, osiguravajući unaprijed klimatizirani prostor kada vam je to potrebno. Znak filtra automatski prikazuje kada je vrijeme za čišćenje, dok zračni filter i panel koji se može prati uklanjaju čestice prašine i osiguravaju čisti zrak. Blue Fin antikorozivni premaz štiti izmjenjivač topline od atmosferskih pojava, poboljšavajući efikasnost grijanja.

Upravljanje je jednostavno sa infracrvenim daljinskim upravljačem, a samodijagnostika olakšava održavanje prikazom pogrešaka sustava. R32 radna tvar smanjuje utjecaj na okoliš do 68% u usporedbi s R-410A, uz visoku energetsku učinkovitost koja smanjuje potrošnju energije.

Fujitsu Airstage KLTA Basic Eco Inverter klima uređaji su vaša najbolja investicija za ugodan, ekološki i energetski učinkovit prostor. Uživajte u vrhunskoj tehnologiji koja brine o Vašem komforu i okolišu!

Karakteristike Fujitsu Airstage Basic Eco Inverter ASEH09KLTA + AOEH09KLTA klima uređaja:

 • WI-FI UPRAVLJANJE (OPCIJA)- Jednostavna kontrola klima uređaja unutar ili izvan kuće i ureda moguća je pomoću opcionalnog bežićnog LAN adaptera i pristupa sa pametnog telefona, tableta ili računala.
 • REŽIM SNAŽNOG RADA - Klima uređaj se prebacuje u postavku rada sa maksimalnim protokom zraka i snagom kompresora kako bi vrlo brzo prostoriju učinio ugodnom. Ova opcija je pogotovo primjetna i korisna za situacije kada se ulazi izvana u prostoriju koja je bitno različite temperature od vanjske. Na ovaj način se u što kraćem vremenu podiže ili spušta relativna temperatura prostorije.
 • AUTOMATSKI REŽIM RADA - U ovom načinu rada uređaj se automatski prebacuje između načina grijanja i hlađenja ovisno o postavci temperature i sobnoj temperaturi. Ovo je posebno primjetno u proljeće i jesen kada temperature bitno variraju kroz dan i samo jedna temperaturna postavka nije dovoljna. Da bi se primjerice postigla temperatura od 15 oC ponekad prostoriju treba grijati do nje a ponekad hladiti i na ovaj način klima uređaj to radi automatski.
 • VERTIKALNO USMJERAVANJE STRUJANJA ZRAKA - Kako bi se bolje usmjerio protok zraka po čitavoj prostoriji i postigla ujednačena raspodjela hladnog / toplog zraka u ovoj postavci lamele klima uređaja automatski osciliraju gore - dolje. Na ovaj način se također može izbjeći konstantano direktno puhanje u jednom smjeru koje može bit izuzetno nepoželjno i čak štetno po zdravlje ako se tamo nalaze osobe.
 • AUTOMATSKA BRZINA VENTILATORA - Mikroračunalo automatski učinkovito podešava protok zraka regulacijom brzine ventilatora kako bi pratilo promjene sobne temperature. Ovo je pogotovo poželjno kada se u prostoriji redovito otvaraju vrata ili prozori pa se jednako redovito mijenjaju i temperaturni uvjeti. S jedne strane postiže se ušteda kada je potrebna manja brzina ventilatora, a s druge pravovremeni snažan rad kako bi se osigurala zadana temperatura i udobnost.
 • AUTOMATSKO PONOVNO POKRETANJE - U slučaju privremenog prekida napajanja, klima-uređaj će se automatski ponovno pokrenuti u istom režimu rada kao i prije, nakon što se napajanje vrati. Ponekad je vrlo bitno da se u prostoriji održava zadana temperatura te se stvara problem ako nakon nestanka napajanja klima uređaj ostane ugašen. Bilo da se radi o poslovnoj potrebi ili želji za ugodnom sobnom temperaturom kod kuće, ova prigodna značajka brine za vas.
 • EKONOMIČNI REŽIM RADA - U ovom pametnom načinu rada postavka termostata automatski se mijenja s obzirom na temperaturu kako bi se izbjeglo nepotrebno hlađenje i grijanje. I dalje će se održavati željeni temperaturni raspon i ugodna klima ali sa naglaskom na uštedu električne enegije.
 • SLEEP TIMER FUNKCIJA ZA MIRAN SAN - Spavanje uz upaljeni klima uređaj nikad nije bilo jednostavnije i ugodnije. Kako temperaturni zahtjevi nisu jednaki prilikom polaska u krevet i kasnije tokom spavanja, mikroračunalo postupno automatski mijenja sobnu temperaturu kako bi omogućilo ugodan i miran san. Na ovaj način izbjegnite buđenje u prehladnoj / pretoploj sobi i nužno gašenje ili naknadno namještanje postavki klima uređaja.
 • PROGRAMSKI TIMER - Ovaj digitalni mjerač vremena omogućuje odabir jedne od opcija koja će se u zadano vrijeme automatski pokrenuti: ON, OFF, ON »OFF ili OFF» ON. Ova funkcija može primjerice upaliti klima uređaj 30 min prije dolaska kući u zadano vrijeme ili recimo ugasiti klima uređaj sat vremena nakon odlaska u krevet. Kada god poželite unaprijed klimatizirani prostor ili pravovremeno gašenje u odsutnosti ovo je vrlo dobrodošla funkcija.
 • ZNAK FILTRA - Automatski prikazuje lampicu sa znakom filtra koja služi kao pravovremeni indikator potrebe za čišćenjem. Ovim pametnim sustavom ćete biti na vrijeme obavješteni bez potrebe za redovitim provjeravanjem i otvaranjem klima uređaja. Uštedite brigu i vrijeme uz ovu prigodnu funkciju.
 • ZRAČNI FILTER - Uklanja čestice prašine u zraku osiguravajući tako dobavu pročišćenog zraka.
 • PANEL KOJA SE MOŽE PRATI - Budući da se prednji panel lako uklanja, održavanje je također jednostavno.
 • BLUE FIN - Specijalni antikorozivni premaz izmjenjivača topline štiti od atmosferskih pojava i agresivnog okruženja. Pomaže u bržem procesu otapanja jedinice te boljoj efikasnosti u grijanju.
 • INFRACRVENO DALJINSKO UPRAVLJANJE - Pokreće, zaustavlja i regulira klima uređaj iz daljine.
 • SAMODIJAGNOSTIKA - Pojednostavljuje održavanje prikazom pogrešaka sustava ili nepravilnosti pri radu klima uređaja.
 • R32 RADNA TVAR - Odabirom R-32 proizvoda, smanjuje se utjecaj na okoliš do 68%, u usporedbi s R-410A i izravno dovodi do smanjenja potrošnje energije zahvaljujući njegovoj visokoj energetskoj učinkovitosti.

Fujitsu Airstage Basic Eco Inverter ASEH09KLTA + AOEH09KLTA klima uređaj izvadak iz katalogaIzvadak iz kataloga preuzmite ovdje.

Fujitsu Airstage Basic Eco Inverter ASEH09KLTA + AOEH09KLTA klima uređaj uputstva za upotrebuUputstva za upotrebu preuzmite ovdje.

Fujitsu Airstage Basic Eco Inverter ASEH09KLTA + AOEH09KLTA klima uređaj izjava o sukladnostiIzjavu o sukladnosti preuzmite ovdje.

Preuzmite Fujitsu FGLair Android aplikaciju za Fujitsu Airstage Basic Eco Inverter ASEH09KLTA + AOEH09KLTA klima uređajAndroid Fujitsu FGLair aplikaciju za Wi-Fi upravljanje preuzmite ovdje.

Preuzmite Fujitsu FGLair IOS aplikaciju za Fujitsu Airstage Basic Eco Inverter ASEH09KLTA + AOEH09KLTA klima uređajIOS Fujitsu FGLair aplikaciju za Wi-Fi upravljanje preuzmite ovdje.

Ocjene